sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: diagnostic

Abonare RSS

Săptămâna Mondială a Glaucomului: oftalmologii discută despre importanța bolii

Organizația Mondială a Sănătății avertiza, în anul 2011, că boala glaucomatoasă este considerată principala cauză a orbirii ce poate fi prevenită. În lume, se estimează că există 70 de milioane de persoane care suferă de Glaucom Primar cu Unghi Deschis, dintre care 50% sunt încă nediagnosticate. Dintre cei care au diagnosticul cert, aproximativ 10% vor deveni orbi bilateral în următorii ... Citeşte mai departe »

Cântăreața Anastacia suferă din nou de cancer

Cântăreața Anastacia traversează o perioadă dificilă, fiind diagnosticată din nou cu cancer mamar. Artista a fost nevoită să-și anuleze turneul european pe care intenționa să-l susțină primăvara aceasta. Pe 6 aprilie, Anastacia urma să cânte la Londra, dar reprezentanții săi au anunțat, pe Facebook, că vedeta nu va mai putea susține nici un angajament în perioada următoare, informează contactmusic.com. „Din ... Citeşte mai departe »

Tinerii, tot mai afectați de bolile inflamatorii intestinale

Bolile inflamatorii intestinale (BII) pot apărea indiferent de vârstă, cele mai multe cazuri se înregistrează la persoanele tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. În ultimii ani, incidența bolilor inflamatorii intestinale a crescut în rândul tinerilor, inclusiv la copii şi adolescenţi. Predispoziţia genetică este doar una dintre cauzele apariţiei bolilor. Cei mai importanţi factori declanşatori sunt legaţi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus