duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: dinti

Abonare RSS

Cum evităm și tratăm inflamarea şi sângerarea gingiilor

Dinţii frumoşi şi zâmbetul strălucitor se menţin cu gingii sănătoase! Aproape 90% din populaţie este afectată în timpul vieţii de sângerarea şi inflamaţiile gingivale, majoritatea ignorând aceste semnale de alarmă. La fel ca şi cariile sau mirosul neplăcut, aceste simptome anunţă instalarea unei infecţii puternice în cavitatea bucală. Medicii vă recomandă să fiţi atenţi şi să consultaţi stomatologul pentru a ... Citeşte mai departe »

„Iubeşte-ţi zâmbetul, dăruieşte-i sănătate!”

Cu ocazia Lunii Sănătăţii Orale, Colgate lansează o campanie integrată de comunicare – „Iubeşte-ţi zâmbetul, dăruieşte-i sănătate!”, ce include promovare TV, online şi activări dedicate în magazine. Astfel, între 21 februarie şi 24 martie 2013, orice produs Colgate achiziţionat poate duce la câştigarea marelui premiu – împlinirea unei dorinţe în valoare de 10.000 de euro. Campania va fi derulată la ... Citeşte mai departe »

Șapte reguli de aur pentru o dantură de reclame

Cine nu-și dorește dinți sănătoși, albi, strălucitori, care să stârnească admirația tuturor? Dincolo de calitățile moștenite genetic, pe care le putem cultiva cu grijă și atenție, există câteva reguli de aur în drumul către o dantură demnă de arătat în reclame.  Periajul e cheia Fără ca măcar să știe, multe persoane își deteriorează smalțul dinților prin felul în care îi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus