joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: divort

Abonare RSS

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

foto Cel mai cunoscut și urmărit cuplu de la Hollywood se destramă. Angelina Jolie a intentat divorțul de soțul ei, Brad Pitt, după 12 ani de relație și doi ani de căsnicie. Știrea a fost anunțată de presa internațională, inclusiv de CNN și BBC, care îl citează atât pe avocatul actriței, cât și pe managerul acesteia. Angelina a înaintat actele ... Citeşte mai departe »

Drew Barrymore și soțul ei, Will Kopelman, divorțează

foto La o zi după apariția zvonului că ar urma să-și anunțe divorțul, Drew Barrymore și soțul ei, Will Kopelman, au confirmat că s-au despărțit și că urmează să se despartă și legal. „Din nefericire, familia noastră se separă legal, deși noi nu simțim că asta ne va face să fim mai puțin o familie”, au declarat Barrymore și soțul ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez divorțează

foto Actorii Halle Berry și Olivier Martinez au anunțat că au decis să divorțeze, după o căsnicie care a durat doi ani. Cei doi au împreună un copil.    „Cu inima grea, am luat decizia de a divorţa. Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire şi respect unul pentru celălalt şi concentrându-ne asupra a ceea ce ... Citeşte mai departe »

Jennifer Garner și Ben Affleck divorțează

foto Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck au anunțat că divorțează, la o zi după cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei lor. Într-un comunicat de presă comun, cele două staruri cer să li se respecte intimitatea. „După îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie ... Citeşte mai departe »

Facebook, motiv de divorț. Rețelele de socializare afectează tot mai multe relații de cuplu

Foto: says.com Facebook și Twitter, precum și alte rețele de socializare, au devenit un factor cheie în relațiile de cuplu, fiind invocate tot mai frecvent în cazurile de divorț. O persoană din șapte a luat cel puțin o dată în calcul varianta de a divorța din cauza mesajelor publicate pe Facebook și alte rețele de socializare de către partenerul de ... Citeşte mai departe »

De cât timp avem nevoie ca să trecem peste o despărțire sau un divorț

Foto: www.thecollegesolution.com Oamenii au nevoie de 11 săptămâni pentru a depăși momentul unei despărțiri, în timp ce un divorț îi afectează mult mai profund, fiind necesare 18 luni pentru ca suferința provocată de acest eveniment să se atenueze, arată un nou studiu american. Analiza a avut drept scop observarea efectelor pozitive ale unei despărțiri și a arătat că oamenilor le trebuie ... Citeşte mai departe »

Melanie Griffith și Antonio Banderas divorțează, după 18 ani de căsnicie

„Ne-au dat șase luni împreună!”, a declarat Melanie Griffith despre felul în care a fost percepută inițial relația sa cu Antonio Banderas. Ei bine, au rezistat 18 ani împreună, însă vineri, actrița din „Working Girl” a introdus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”. Deși Griffith a fost cea care a intentat divorțul, cei doi actori au oferit o declarație de ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțează

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au anunțat, astăzi, că au decis să divorțeze, confirmând astfel zvonurile din ultimele luni referitoare la destrămarea căsniciei lor. În timp ce modelul declară că își dorește să încheie această despărțire cu discreție, politicianul spune că el și soția lui sunt, astăzi, „două persoane independente”. „Dragii mei prieteni, eu și Cristi am hotărât să divorțăm, ... Citeşte mai departe »

Gwyneth Paltrow și Chris Martin divorțează

Actrița Gwyneth Paltrow și cântărețul Chris Martin au anunțat că s-au despărțit și că vor divorța, după ce în ultimii ani au infirmat în mai multe rânduri destrămarea cuplului lor. „Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim. Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil ... Citeşte mai departe »

Richard Gere s-a despărțit de soția sa

Richard Gere și soția sa, Carey Lowell, s-au despărțit de ceva timp, punând capăt unei căsnicii care a durat 11 ani, informează revista People. Informația a fost confirmată de un prieten al cuplului. „Vor încerca să facă tot ce este posibil pentru a rămâne prieteni şi pentru a pune pe primul loc interesele copilului lor”, a declarat această sursă pentru ... Citeşte mai departe »