miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Dorotheea Petre

Abonare RSS

Dorotheea Petre: „Poţi să joci vieţile altora fără să plăteşti preţul”

E unul dintre cei mai calzi și expresivi oameni pe care-i cunosc, iar dacă o întâlnești o dată, e de ajuns ca s-o ții minte. Talentul și prezența ei absolut magnetică – pe ecrane sau în afara lor – au transformat-o într-o artistă emblematică pentru generația ei. Dar Dorotheea Petre nu se ia prea mult în serios, să știți, când ... Citeşte mai departe »

Cine este Elina Löwensohn: actrița din „Lista lui Schindler” care joacă în regia Ruxandrei Zenide

Născută în România, Elina Löwensohn este fiica unei dansatoare din București. După moartea tatălui ei, un evreu fost deținut într-un lagăr de concentrare, mama ei a emigrat în America. Ea a obținut cu greu viza de ieșire din România, după o grevă a foamei. A studiat artele dramatice în New York. Primul rol important l-a avut la 29 de ani, ... Citeşte mai departe »

„Miracolul din Tekir”, proiectat la Berlinale, în cadrul European Film Market

Filmul „Miracolul din Tekir” va fi proiectat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, în cadrul European Film Market. Proiecția va avea loc miercuri, 17 februarie, de la ora 11,30, la CinemaxX Studio 14. La proiecție vor participa producătorii Alex Iordăchescu și Gabi Suciu. „Miracolul din tekir” se lansează în cinematografele din România pe 4 martie. Prezentatî în premieră internațională la Zurich ... Citeşte mai departe »

„Miracolul din Tekir”, cu Dorotheea Petre, în curând la cinema

La 10 ani distanță de filmul „Ryna”, regizoarea Ruxandra Zenide reia colaborarea cu actrița Dorotheea Petre în „Miracolul din Tekir”, o co-producție Elveția-România ce dezbate o temă sensibilă și incomodă: misticismul. În acest film, Ruxandra Zenide crează un univers specific în care natura, în aspectul ei misterios și creator, este un personaj central în film. Povestea filmului se creează în ... Citeşte mai departe »

Cursuri de actorie, cu Dorotheea Petre: cum te poți înscrie

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie „Fii actor”, în Bucureşti, în această iarnă. Înscrierile se fac până pe 27 ianuarie, la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre reia cursurile școlii „Fii Actor”

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie “Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 10 septembrie la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de actorie ... Citeşte mai departe »

Au început înscrierile la şcoala de actorie „Fii actor”, sub îndrumarea Dorotheei Petre

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie „Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 15 septembrie,  la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de ... Citeşte mai departe »

„Politică şi delicateţuri”: Dorotheea Petre gătește cu Mircea Dinescu

Actriţa premiată la Cannes Dorotheea Petre este invitata lui Mircea Dinescu în ediţia din 27 aprilie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, la ora 14.30. În prima duminică de după Paşte, actriţa Dorotheea Petre răspunde invitaţiei lui Mircea Dinescu de a găti şi, mai apoi, a savura împreună un prânz gustos şi plin de mireasmă. ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre a reînceput înscrierile la școala de actorie „Fii actor”

Dorotheea Petre, actriţa pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor”, de la 1 februarie. Înscrierile se pot face printr-un mesaj la adresa contact@fiiactor.ro. Acest curs este susţinut în întregime de actriţa Dorotheea Petre şi reprezintă un demers de auto-cunoaștere, introspecţie şi dezvoltare a calităţilor personale ale fiecărui cursant. ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre te învață să „Fii Actor”! Doar câteva zile până la reluarea cursurilor de actorie

Dorotheea Petre, actriţă pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Mai sunt doar câteva zile în care doritorii se mai pot înscrie la adresa contact@fiiactor.ro. Cursurile susţinute de Dorotheea Petre încep sâmbătă, 26 octombrie şi se vor desfăşura pe Hristo Botev nr.1, în ... Citeşte mai departe »