sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Ducu Bertzi

Abonare RSS

„Poveste de Crăciun”: spectacol de sărbători cu peste 400 de artiști

Vineri, 18 decembrie, începând cu ora 19.00, Sala Polivalentă găzduiește cel mai mare eveniment de sărbători din București. Producție în premieră a Operei Comice pentru Copii, „Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe aceeași scenă nume consacrate: Felicia Filip, Cristi Minculescu & IRIS, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare & Teatrul ... Citeşte mai departe »

„Omul cu chitara”: Remember Florian Pittiş, în Duminica Floriilor

Duminica Floriilor este ziua în care toţi cei cu nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Cu această ocazie, de la ora 16.00, Ducu Bretzi aduce la TVR 2 o ediţie specială a emisiunii „Omul cu chitara”, dedicată lui Florian Pittiş. Astfel, pe parcursul a 50 de minute, Ducu Bertzi şi Cristina Şoloc vor fi gazdele unei ediţii în care invitaţi ... Citeşte mai departe »

Curtea Supremă a hotărât: Ducu Bertzi nu a colaborat cu Securitatea

Marţi, 15 octombrie 2013, Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, a hotărât irevocabil că Ducu Bertzi nu a colaborat cu Securitatea, anunță reprezentanții artistului, într-un comunicat de presă. Magistraţii Instanţei Supreme a României au admis recursul declarat de Ducu Bertzi împotriva hotărârii Curţii de Apel Bucureşti şi au hotărât în unanimitate, irevocabil, să respingă ... Citeşte mai departe »

Ducu Bertzi aniversează 40 de ani de carieră la Festivalul „Floare de colț”

Anul acesta Ducu Bertzi aniversează 40 de ai de când a urcat pe scenă, 40 de ani dedicaţi muzicii folk, 40 de ani dedicaţi publicului. În urmă cu patru decenii, Ducu Bertzi câştiga o valiză, ca premiu la un festival de muzică folk. Din acel an, 1973, Ducu Bertzi şi-a început cariera de folkist. Fiind originar din Sighetu-Marmației, Ducu a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus