luni , 6 iulie 2020

Arhivă etichete: Dustin Hoffman

Abonare RSS

Adevăratul „Rain Man”: cine a fost Kim Peek, personaj într-un film de Oscar

foto „Rain Man”/foto Kim Peek Este unul dintre cele mai iubite personaje din cinematografia mondială, însă nu toți știu că a fost inspirat de un om cu totul deosebit, care a rămas în memoria multora prin darul cu care s-a născut. Kim Peek, savantul care se află la baza personajului „Raymond Babbitt”, din filmul „Rain Main”, are o poveste demnă ... Citeşte mai departe »

Primele fotografii cu Dustin Hoffman, după operația de cancer

Arată bine și se bucură de soarele Californiei, alături de soția sa: Dustin Hoffman a fost fotografiat, marți, pentru prima oară după operația pe care a suferit-o recent, pentru îndepărtarea unui cancer. Actorul, în vârstă de 76 de ani, a fost surprins în Brentwood, California, plimbându-se împreună cu soția sa, Lisa, aceasta fiind prima sa apariție publică după intervenția chirurgicală ... Citeşte mai departe »

Dustin Hoffman, operat de cancer. Actorul urmează un tratament anti-recidivă

Actorul Dustin Hoffman a fost operat pentru eliminarea unor tumori canceroase, a declarat purtătorul său de cuvânt, fără a oferi detalii în privința maladiei sau a momentului în care starul a fost diagnosticat. Reprezentanta lui Hoffman, Jodi Gottlieb, a confirmat pentru revista People că actorul a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum urmează un tratament care previne recidiva bolii. Gottlieb ... Citeşte mai departe »

Dustin Hoffman: Eram spălat pe creier în ce privește frumusețea feminină

Dustin Hoffman mărturisește că rolul său din „Tootsie” l-a ajutat să realizeze că era „spălat pe creier” în ce privește noțiunea tipică de frumusețe feminină. Într-un interviu acordat în 2012, care a reintrat zilele acestea în atenția publicului, starul spune, cu lacrimi în ochi, că filmul i-a deschis ochii în legătură cu așteptările nerealiste pe care oamenii le au, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus