miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: Egipt

Abonare RSS

Veronica Drăgoi: „Plec la drum cu sentimentul că nu se poate altfel, că de asta atârnă viața mea”

Am cunoscut-o în 2009, pe când căuta un lector pentru cartea ce urma s-o publice, „Camino, 800 de kilometri pe jos. O călătorie care mi-a schimbat viața “, și s-a întâmplat să fiu eu persoana care avea să arunce un ochi limpede pe manuscris, pentru a face revizuirile necesare. A început, pentru mine, ca orice alt proiect pentru care eram ... Citeşte mai departe »

Primul interviu al fostului președinte egiptean Hosni Mubarak după înlăturarea de la putere

Fostul președinte egiptean Hosni Mubarak este convins că generațiile următoare îl vor judeca „în mod corect”, după cum declară în primul său interviu de după înlăturarea de la putere din februarie 2011. „Istoria va fi martoră şi va judeca, sunt convins că generaţiile viitoare mă vor judeca în mod corect”, a declarat Mubarak în interviul acordat ziarului Al-Watan. Totodată, fostul ... Citeşte mai departe »

Fotografii spectaculoase: marea piramidă din Egipt, surprinsă pe furiș

O serie de fotografii spectaculoase, în care marea piramidă Giza Necropolis apare în toată frumusețea ei de mii de ani, a fost realizată recent de un grup de turiști ruși. Aceștia au așteptat ca orele de vizitare să se încheie, pentru că și-au dorit să surprindă câteva cadre artistice cu străvechea construcție. Și au reușit. Au ocolit ochiul vigilent al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus