vineri , 5 martie 2021

Arhivă etichete: Elite Prof Art

Abonare RSS

„Luna Florilor” : expoziție de pictură și fotografie

La puntea de trecere dintre primăvară și vară, expoziția organizată de Galeria de Artă Elite Prof Art în această perioadă se intitulează sugestiv Luna Florilor.  Florile constituie teme inepuizabile pentru artiștii vizuali. Aceste „manifestări ale naturii” sunt pline de lumină și culoare, iar bucuria pe care o aduc este un rest al bucuriei edenice, stare ce ne-a rămas ca moștenire din ... Citeşte mai departe »

„Ritm, muzică și culoare”: expoziție colectivă de pictură, în București

Expoziția Ritm, muzică și culoare, organizată de Galeria de Artă Elite Prof Art, reunește pe simezele Centrului de Conferințe de la Hotelul Pullman o întreagă galerie de artiști vizuali. Proveniți din generații diferite, având genuri diferite de abordare a subiectului, plasticienii reușesc să intre în dialog. Acest lucru a devenit, din anul 2011 până în prezent, modul de manifestare firească a Galeriei de Artă Elite Prof Art. Prezentul eveniment ... Citeşte mai departe »

„God! Just a moment! Please!”: expoziție de grafică de Robert Dumitrescu

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită luni, 15 decembrie 2014, de la ora 18.30, la vernisajul expoziției de grafică „God! Just a moment! Please!”, semnată de artistul Robert Dumitrescu. „În viaţă am acceptat mai mult răul. Oricum, nu aveam ce să fac. Am zâmbit chiar şi atunci când eram trist sau supărat, pentru că ştiam că tristeţea, ca ... Citeşte mai departe »

„Ars Amandi”: expoziție de pictură, ca mărturie a iubirii pentru artă

De la sacru la profan este un singur pas. Cum iubirea este sacră, iar profanarea ei este posibilă oricând în zilele noastre, unii încearcă încă păstrarea purităţii ei prin artă. Expoziția „Ars Amandi” („arta iubirii” în latină), de la galeria Elite Prof Art, se vrea o metaforă a acestei iubiri, o călătorie cromatică prin labirintul emoţiilor, culminând constant cu acest sentiment nobil ... Citeşte mai departe »

„Trepte spre cunoaştere”: expoziție Andreea Țucan, la Galeria Elite Prof Art

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită, între 17 și 19 octombrie, la expoziția „Trepte spre cunoaştere”, semnată Andreea Țucan. „Expoziţia de faţă, pe care Galeria de Artă Elite Prof Art o deschide în aceste zile printr-un vernisaj, se înscrie cu succes în cadrul proiectului nostru de promovare a tinerilor artişti. Prin demersurile şi acţiunile pe care le întreprindem ... Citeşte mai departe »

Expoziţie de pictură şi sculptură: „Maeștrii artei românești contemporane”

Galeria de Artă Elite Prof Art organizează expoziţia de pictură şi sculptură „Maeştrii artei româneşti contemporane”, cu ocazia inaugurării noului sediu al galeriei, situat în Cotroceni, pe strada Doctor Nanu Muscel, la numărul 13. Galeria Elite Prof Art reuneşte, într-un singur spaţiu, mai multe activităţi culturale – pictură şi sculptură, grafică, artă decorativă, vestimentaţie, expoziţii şi prezentări de carte şi albume ... Citeşte mai departe »

„Mecanica, o stare de artă”, de Vladimir Damian, la Galeria Elite Prof Art

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită vineri, 28 martie 2014, la vernisajul expoziției „Mecanica, o stare de artă”, semnată de artistul Vladimir Damian. Cu imaginaţie şi seriozitate, Vladimir Damian propune iubitorilor de forme şi culori cea mai recentă serie de lucrări, finalizată în această primăvară. În picturile executate în ulei, abordarea unei palete largi de subiecte semnalează interesul ... Citeşte mai departe »

„Colours Symphony – Blue”: expoziție de pictură

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită într-o călătorie fascinantă în lumea artei, reprezentată printr-o nouă expoziție de pictură ce face parte din seria evenimentelor „Colours Symphony”, dedicate culorilor curcubeului. De data aceasta, vedeta expoziției este albastrul. Fie că este vorba de culoarea mărilor sau de nuanțele aproape indescifrabile ale cerului, albastrul evocă spaţiile deschise, calmul, liniştea, pacea, libertatea. ... Citeşte mai departe »

„Arta momentului”: expoziție de pictură la Galeria Elite Prof Art

Titlul expoziţiei organizată în această perioadă de Galeria de Artă Elite Prof Art – „Arta momentului”– are darul de a aduce în atenţia prezentului momente de timp de-a lungul istoriei, aşa cum au fost ele surprinse în prezentul subiectiv al fiecărui artist. De-a lungul timpului, pictura românească a ocupat fără îndoială un loc de prim rang în cadrul artei universale. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus