marți , 19 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Elvis Presley

Abonare RSS

„Graceland Presents ELVIS: The Exhibition”: peste 300 de obiecte ale lui Presley, expuse în Las Vegas

Foto: epictimes.com Peste 300 de obiecte care i-au aparținut lui Elvis Presley și care nu au mai fost expuse în altă parte decât la Graceland, fosta reședință a artistului, pot fi văzute în cadrul unei expoziții permanente deschise recent în Las Vegas. Elvis Presley a susținut peste 600 de spectacole în Las Vegas de-a lungul carierei sale, iar acum, orașul ... Citeşte mai departe »

Ce vedete produc cei mai mulți bani după moarte

Foto: huffpost.com Dacă mori nu înseamnă că nu mai poți câștiga bani, când ești o celebritate. De fapt, puterea de câștig a starurilor poate crește rapid odată ce se sting din viață, când companiile cu dare de mână încep să le vâneze imaginea valoroasă pentru a o folosi în campanii publicitare. Zilele trecute s-a anunțat în presa internațională o afacere ... Citeşte mai departe »

Elvis, 1956

Fotografia zilei: Elvis Presley repetă între un spectacol și altul, la Mosque Theatre din Richmond, Virginia, în 1956. Fotografie de Afred Wertheimer. Citeşte mai departe »

Remember Elvis, după 36 de ani: cele mai frumoase fotografii

Se împlinesc astăzi, 16 august, 36 de ani de când s-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți artiști ai tuturor timpurilor. Elvis Presley – supranumit „regele Rock and Roll” sau, simplu, „Regele” – a murit în 1977, după ce a trăit o viață scurtă și intensă, transformându-se într-o icoană unică a culturii secolului trecut. LaRevista.ro își amintește de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus