sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: emisiune TVR

Abonare RSS

Lupta cu limitele: Tibi Uşeriu, invitat la Garantat 100%

Dublu câştigător al ultramaratonului de la Cercul Polar, Tibi Uşeriu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, la Garantat 100%. Pe 30 aprilie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Bistriţeanul Tibi Uşeriu, care a parcurs peste 560 de km la temperaturi chiar şi de -40 de grade, ştie că viaţa lui nu a fost mereu aşa. ... Citeşte mai departe »

„În numele copilului”: povestea familiei Bodnariu, în exclusivitate la TVR

Vineri, 29 ianuarie, de la ora 21.00, TVR 1 difuzează un reportaj realizat de Irina Păcurariu, filmat în Norvegia. Materialul este produs de TVR Internaţional şi se difuzează aici joi, de la ora 22.00. „S-au stabilit la o margine de fiord unde lumea stă atârnată dincolo de oricare timp. Voia să nu-l ştie nimeni şi acum îl ştiu toţi. E ... Citeşte mai departe »

„Lume, ia-mă în braţe, eu vin…”: mărturiile unei mame în detenţie, la TVR

Duminică, 6 septembrie, de la ora 18.45, TVR 1 difuzează un film ce abordează problema reintegrării în societate a foştilor deţinuţi, privită din perspectiva unei mame. Filmul poate fi urmărit şi la TVR HD, tot duminică, de la ora 20.00, precum şi online, pe TVR+. După 10 ani de închisoare, Natalia se întoarce în oraşul natal şi încearcă să-şi continue ... Citeşte mai departe »

La TVR 1, „Se zice că…” începe o nouă emisiune

Patru femei, fiecare cu experienţa personală de viaţă, vorbesc despre modă, stil, frumuseţe şi dezbat teme de actualitate mondenă şi socială, într-o manieră relaxată. De luni până miercuri, de la ora 17.45, începând din 6 octombrie. „Se zice că bârfa este doar un exerciţiu al limbii. Dar la noi se face conversaţie, care este un exerciţiu al minţii. Se zice ... Citeşte mai departe »

Mihai Chirilov: „România anilor 2000 a ieşit din ghetoul cultural graţie filmului românesc”

Invitatul Marinei Constantinescu de luni, 28 octombrie, la Nocturne de la TVR 1 şi TVR HD, este criticul de film Mihai Chirilov. Plecat din Tulcea să studieze la Politehnica din Bucureşti, cu voluptatea provincialului, Mihai Chirilov a încercat tot, a văzut tot – teatru, filme, locuri… „Student fiind la o facultate pe care o detestam, am început să vând ţigări, la ... Citeşte mai departe »

„Torționarii”, serie specială realizată de Lucia Hossu Longin, la TVR 2

Din 12 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, telespectatorii pot urmări la TVR 2 o serie specială realizată de Lucia Hossu Longin în cadrul ciclului „Memorialul Durerii”. Este vorba de „Torţionarii”, o serie „neagră” de opt episoade, opt interviuri dureroase, cutremurătoare, cu cei care au condus închisori şi lagăre de exterminare. Aşa cum declară Lucia Hossu Longin, este ... Citeşte mai departe »

Liviu Mihaiu revine la TVR 1 cu un nou sezon „Între bine şi rău”

Din 8 octombrie, Liviu Mihaiu revine la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct  implicaţi în temele de discuţie. Între bine şi rău este un talk-show care a devenit un brand al TVR, un model preluat şi ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin: „Stă în puterea noastră să alegem cum vrem să trăim”

A stat câţiva ani departe de micul ecran, pentru că nu acceptă compromisuri şi emisiuni a căror miză este simpla apariţie la televizor. Revine, însă, din octombrie, la TVR, pentru că are un proiect în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor. Pentru că Preţuieşte viaţa, Andreea Marin îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care au ... Citeşte mai departe »

Emisiunea „Povești în halate albe”, de Irina Păcurariu, ajunge la final

„Din păcate, sistemul nu este la înălţimea medicilor”, este de părere Vlad Mixich, jurnalist Hotnews, invitatul Irinei Păcurariu la ultima ediţie a Poveştilor în halate albe de la TVR 1, TVR HD şi TVR+. „Tragedia nu este doar migraţia medicilor, ci faptul că cei care rămân sunt frustraţi şi trişti”, continuă Vlad Mixich. Ultima întâlnire cu reuşitele incredibile din domeniul medical ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus