luni , 26 octombrie 2020

Arhivă etichete: Emma Thompson

Abonare RSS

A apărut trailerul noului film „Bridget Jones” – VIDEO

foto Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului film „Bridget Jones însărcinată”, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Trailerul noii producții a fost dat publicității azi. Regizat de Sharon Maguire („Jurnalul lui Bridget Jones”), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. După ce s-a ... Citeşte mai departe »

Emma Thompson va scrie scenariul pentru noul film „Bridget Jones”

Emma Thompson va scrie scenariul pentru partea a treia a filmului „Bridget Jones”, după ce actorii implicați în proiect s-au plâns de prima variantă a textului. Hugh Grant a declarat chiar că a refuzat rolul, din cauză că scenariul s-a îndepărtat prea mult de ideea cărții și nu i se pare potrivit. Actrița britanică Emma Thompson a fost invitată să ... Citeşte mai departe »

Meryl Streep: Walt Disney era sexist și antisemit

Meryl Streep l-a criticat dur pe Walt Disney pentru vederile sale sexiste și antisemite, într-un discurs susținut la National Board of Review Awards. Streep a urcat pe scenă pentru a-i îmâna Emmei Thompson premiul pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din „Saving Mr. Banks”. Filmul dezvăluie modul în care Walt Disney a ecranizat cartea „Marry Poppins”, după ce, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus