joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: engleza

Abonare RSS

Scurte observații despre ziariști, oameni de PR, modă și Facebook

foto Poți spune multe despre o femeie în funcție de cum arată trusa ei de machiaj. Păstrați-o curată, fetelor. De la o vreme, toată lumea urlă că trebuie „să ieși din zona de confort”. Iar să faci asta este, bineînțeles, o provocareeee! Și să mergi la toaletă e „o provocare” pentru unii. Multă lume nu știe diferența dintre „is” și ... Citeşte mai departe »

Am (cel puțin) trei personalități

Am găsit poza asta pe Facebook și mi-a atras atenția, și confirm că mie mi se întâmplă frecvent să-mi schimb felul de a fi – nu în esență, desigur – în funcție de limba în care comunic. Când vorbesc engleză, adopt inconștient o mulțime de tipare mentale și comportamentale ale oamenilor de aici. Când eram în Germania, mă simțeam sehr ... Citeşte mai departe »

Holograf lansează albumul „World Full of Lies”, cu hiturile trupei în engleză

Formaţia Holograf lansează un album de colecţie, “World Full of Lies”, o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelaşi nume din urmă cu 20 de ani. „World Full of Lies este o variantă în engleză a albumului apărut în România în 1992, Banii vorbesc. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, în 1990, în perioada în care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus