duminică , 23 februarie 2020

Arhivă etichete: Erwin Bach

Abonare RSS

Tina Turner, proaspăt căsătorită: Este acea fericire despre care vorbește lumea, când nu-ți mai dorești nimic – FOTO

Tina Turner demonstrează tuturor că nu există o vârstă a dragostei și a fericirii. La 73 de ani, artista s-a căsătorit, de curând, cu partenerul său de viață de mai bine de două decenii, producătorul muzical Erwin Bach. Evenimentul a avut loc la reședința din Elveția a celor doi, iar cântăreața se declară acum atât de fericită, încât spune că ... Citeşte mai departe »

Tina Turner s-a căsătorit. Oprah Winfrey și David Bowie, invitați la nuntă

Tina Turner și soțul ei, Erwin Bach au decis să se căsătorească, după o relație ce durează de mai bine de două decenii, iar printre cei invitați la nunta lor au fost realizatoarea TV Oprah Winfrey și artistul David Bowie. Evenimentul a avut loc duminică, la reședința din Elveția a cântăreței. După o căsnicie nefericită, încheiată în anii ’70, Tina ... Citeşte mai departe »

Ceremonie budistă: Tina Turner se căsătorește, la 73 de ani

Tina Turner plănuiește să se căsătorească cu iubitul ei, Erwin Bach, la sfârșitul săptămânii viitoare, în cadrul unei ceremonii budiste, care va avea loc în Elveția. Cântăreața, în vârstă de 73 de ani, își dorește ca evenimentul să aibă loc chiar la reședința sa de pe malul lacului Zurich. Tina Turner se va căsători cu Erwin Bach pe 21 iulie, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus