vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Ethan Hawke

Abonare RSS

Ethan Hawke, invitatul lui Cătălin Ștefănescu, la „Garantat 100 %”

O incursiune „Garantat 100%” prin viaţa şi cariera lui Ethan Hawke. Actorul american este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 22 octombrie, de la 23.00, la TVR 1şi TVR+. Avea 12-13 ani când a primit un rol de figuraţie în spectacolul „Sfânta Ioana”, de George Bernard Shaw. Apoi, la câţiva ani, a venit şi primul rol într-un film. „E extrem de ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Irina Margareta Nistor și Joaquin Phoenix, la București

foto: PR American Independent Film Festival Celebrul actor Joaquin Phoenix, fotografiat aici alături de criticul de film Irina Margareta Nistor, la București, unde starul se află pentru a turna parte dintr-un nou film, „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard. Joaquin Phoenix nu este însă singurul actor de la Hollywood aflat zilele acestea la București. Alături de el, în ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke, special guest at the American Independent Film Festival in Bucharest

photo Four-time Oscar nominated actor Ethan Hawke will be the special guest of the American Independent Film Festival, to take place in Bucharest, between September 15 to 21, at Cinema PRO and Cinemateca Eforie.  The actor will talk to the audience on September 21, at Cinema PRO, at the end of the special screening of “Before the Devil Knows You’re ... Citeşte mai departe »

„Valerian și orașul celor o mie de planete“: de văzut!

foto Ce pot spune mai mult despre un film care m-a făcut să zâmbesc de la primul la ultimul cadru (și la care n-am ațipit, cum mi se întâmplă în ultima vreme), în afară de tradiționalul „De văzut!”? Păi, în primul rând, că ar fi de văzut cu mic și mare, cu toată familia, pentru că nu conține scene prea ... Citeşte mai departe »

În curând: „Valerian și orașul celor o mie de planete”

Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen. Regia și scenariul: Luc Besson Premiera: 21 IULIE 2017 ÎN 3D Distribuit de RO IMAGE 2000 și Prorom Distribution „Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke a strâns 73.000 de euro pentru copiii săraci din România

Actorul Ethan Hawke a reușit să strângă, pentru Asociația OvidiuRo, suma de 73.000 de euro, bani ce vor fi destinați, în totalitate, educației timpurii a copiilor săraci din România. Miercuri, 26 iunie, la Palatul Copiilor, Ethan Hawke, aflat în România pentru premiera filmului Before Midnight, a explicat cât de important este ca educația copiilor nevoiași să înceapă devreme. Hawke și ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke, prezent la București pentru premiera filmului „Before Midnight”

Ethan Hawke a fost prezent, miercuri seară, la București, pentru a lua parte la premiera românească a celui mai recent film în care joacă, „Before Midnight”. Alături de actor s-a aflat și regizorul peliculei, Richard Linklater, cei doi cineaști dovedindu-se a fi foarte prietenoși și plini de umor, chiar și în situațiile neprevăzute în care s-au aflat la Palatul Copiilor. ... Citeşte mai departe »

Moonlight Breakfast, în concert pentru „Fiecare Copil în Grădiniţă”

After party de excepţie miercuri seara, la Palatul Copiilor: Ethan Hawke şi Richard Linklater, prezenţi la premiera filmului lor, Before Midnight, vor dansa pe muzica celor de la Moonlight Breakfast. Trupa va concerta pro-bono pentru a susţine educaţia a 1400 de copii. Evenimentul de caritate Before It’s Too Late, organizat de Asociaţia OvidiuRo în sprijinul programului Fiecare Copil în Grădiniţă, ... Citeşte mai departe »

Trilogia „Before”, cu Ethan Hawke, „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile”

Iunie a fost o lună grozavă pentru actorul Ethan Hawke, care va reveni la Bucureşti, pe 26 iunie, pentru premieră filmului Before Midnight, lansat în America în luna aprilie. Trilogia Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004), Before Midnight (2013) a fost numită„cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile” (The Week). Seria Before-urilor, regizata de Richard Linklater, care va ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke: I try not to think about how other people “see” me

Two weeks before his visit in Romania, Ethan Hawke – the actor who made unforgettable roles in films like Gattaca, Training Day or Before Sunrise and Before Sunset – offered us an exclusive interview. The star speaks, with the depth of people who found their own truths in life, about acting and people he cherishes. What was the most surprising thing ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus