marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Eurovision 2015

Abonare RSS

Suedia a câștigat finala Eurovision 2015. Pe ce poziție s-a clasat România

Foto: svt.se Suedia este câștigătoarea Eurovision 2015, cu piesa „Heroes”, interpretată de Måns Zelmerlöw. Următorii clasați în topul final sunt artiștii din Rusia și Italia. România, reprezentată de trupa Voltaj, cu piesa „De la capăt”, a ocupat poziția a 15-a. Ediția cu numărul 60 a concursului Eurovision 2015 s-a încheiat cu victoria Suediei, reprezentată de Måns Zelmerlöw, cu piesa Heroes. ... Citeşte mai departe »

Voltaj s-a calificat în finala Eurovision

Foto: Andreea Goia  Primele emoții au trecut pentru băieții de la Voltaj. Reprezentanții României la Eurovision 2015 au trecut cu bine de semifinala din 19 mai, transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro. Pe 23 mai, Voltaj cântă în a doua jumătate a Finalei. „Simt că mi s-a luat o piatră de pe suflet! ... Citeşte mai departe »

Luminiţa Anghel, Tudor Turcu, Voltaj, Alexa şi Aurelian Temişan intră în competiţie la Eurovision

Juriul a ales cele 12 piese calificate în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 Pe 8 martie publicul şi juriul decid cine merge la Viena După ascultarea melodiilor validate să participe la selecţia naţională Eurovision, juriul a decis cele 12 piese care intră în finala Selecţiei Naţionale Eurovision România. Luminiţa Anghel, Alexa şi Aurelian Temişan, Voltaj, Băieţii, Blue Noise, Rodica Aculova, ... Citeşte mai departe »

Încep înscrierile pentru Eurovision 2015. Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Viena

Foto: wiwibloggs.com Luni, 26 ianuarie, încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2015. Producătorii acestei ediții sunt Iuliana Marciuc şi Bogdan Ghiţulescu, iar Liana Stanciu va fi, pentru al doilea an consecutiv, şefa delegaţiei României la Viena, informează TVR. Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională a Eurovision 2015 o pot face până pe 8 februarie. Piesele pot ... Citeşte mai departe »

TVR: România participă la Eurovision 2015

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat participarea Televiziunii Române la concursul Eurovision 2015, care se va desfăşura la Viena, în Austria şi trimiterea confirmării oficiale de participare către European Broadcasting Union (EBU). Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi de membrii CA. Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai ... Citeşte mai departe »