joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Eurovision

Abonare RSS

TVR: România participă la Eurovision 2015

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat participarea Televiziunii Române la concursul Eurovision 2015, care se va desfăşura la Viena, în Austria şi trimiterea confirmării oficiale de participare către European Broadcasting Union (EBU). Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi de membrii CA. Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai ... Citeşte mai departe »

Renée Santana, Paula şi Ovi și The Zuralia Orchestra intră în competiţie la finala Eurovision România

Juriul a decis un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie, în urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecţia naţională Eurovision. Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care ne va reprezenta în acest an la finala internaţională ... Citeşte mai departe »

Cezar, după Eurovision: România rămâne o țară negată de Europa, Scandinavia și „Mama Rusie” au învins

Danemarca a câștigat concursul Eurovision 2013, cu melodia Only Teardrops, interpretată de Emmelie de Forest, care a obținut 281 de puncte în urma voturilor publicului și ale juriului internațional. Pe următoarele două poziții s-au clasat Azerbaidjan și Ucraina. Finala Eurovision din 18 mai a fost difuzată în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro. România ... Citeşte mai departe »

Emmelie de Forest, din Danemarca, a câștigat Eurovision 2013! România, pe locul 13

Cântăreața Emmelie de Forest a câștigat, sâmbătă seara, ediția 2013 a concursului Eurovision, cu piesa „Only Teardrops”. Pe de altă parte, Cezar Ouatu, reprezentantul României în competiție, s-a clasat pe locul al 13-lea. Danemarca a fost, categoric, favorita publicului și a juriului la marea finală a competiției Eurovision 2013, care a avut loc, sâmbătă, la Malmö Arena din Suedia. Emmelie ... Citeşte mai departe »

România s-a calificat în finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a calificat în marea finală a competiției muzicale, care va avea loc sâmbătă seara, la Malmö, în Suedia. Contratenorul, crticat atât pentru stilul său interpretativ, cât și pentru ținuta excentrică pregătită pentru eveniment, a cântat piesa „ It’s my life” și a luptatcu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala concursului. Celelalte ... Citeşte mai departe »

Care sunt cele 10 țări calificate la Eurovision 2013

Orașul suedez Malmö a fost, marți seara, gazda primei seminfinale a concursului Eurovision 2013. 16 dintre cei 39 de concurenți au urcat pe scenă pentru a obţine un loc în marea finală a competiției muzicale din 18 mai. Doar 10 dintre participanți s-au calificat pentru a lua parte la show-ul de sâmbătă seara. Acestea sunt Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, ... Citeşte mai departe »

Delegația României la Eurovision a ajuns în Suedia. Cezar se pregătește pentru prima repetiție

În dimineața zilei de 8 mai, delegația României la Eurovision a ajuns la Malmö. Plecarea a fost în zori, iar Cezar și echipa care îl însoțește în Suedia au făcut o escală la Praga, apoi la Copenhaga, de unde autobuzul îi aștepta deja să îi ducă în Malmö, la hotelul unde sunt cazați, aproape de Turning Torso Tower (“Turnul răsucit”), ... Citeşte mai departe »

Bonnie Tyler, despre Eurovision: „Nu pot concura cu cei care se dezbracă”

Cariera sa în muzică se întinde pe aproape jumătate de veac, însă Bonnie Tyler este conștientă de faptul că nu doar vocea sa va conta în competiția de la Eurovision, care va avea loc în Suedia, în luna mai. Artista, în vârstă de 61 de ani, spune că nu poate concura cu toți artiștii gata să se dezbrace pe scenă, ... Citeşte mai departe »

Luminița Anghel, dezamăgită de Eurovision: E șocant că unul dintre jurați a ales să nu-mi acorde nici măcar un punct

Luminița Anghel, care s-a clasat pe locul al treilea la selecția națională Eurovision de sâmbătă seara, se declară șocată de faptul că unul dintre membrii juriului a ales să nu-i acorde nici un punct pentru interpretarea ei. De partea cealaltă, „specialistul” care a considerat că piesa „Unique” merită 0 puncte pretinde că a votat corect. „Este inadmisibil ca un om ... Citeşte mai departe »

„Soprana masculină” merge la Malmö: Cezar a câștigat Eurovision România, cu piesa „It’s My Life”

Cezar Ouatu a câștigat, sâmbătă seara, selecția națională Eurovision 2013 și va reprezenta România în concursul internațional, care anul acesta va avea loc în Suedia, la Malmö.   Cântărețul cu veleități de soprană – da, știm că asta se cheamă oficial contratenor – , interpret al piesei „It’s My Life”, a reușit să convingă publicul, care i-a acordat cele mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus