duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: exclusiv

Abonare RSS

Georgette Porumbeanu, fiica lui Andrei: „Tata a fost un erou al clasei muncitoare”

Dacă ați citit povestea lui Andrei Porumbeanu și a lui Gamble Benedict, cu siguranță vă amintiți de două dintre fotografiile în care apare fiica lui, Georgette, alintată „Gigi”. Una dintre imagini, surprinsă pe când fata avea doar trei ani și stătea în brațele tatălui ei, cu mama ei Helma așezată în dreapta. Cea de-a doua, în care apare la vârsta ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Amanda Erlinger, nepoata lui Frank Sinatra: „Bunicul nu trăia extravagant, avea o viață simplă”

Amanda Erlinger – pictoriță, fotografă, fiica celebrei cântărețe Nancy Sinatra – își amintește de copilărie și vorbește cu deschidere despre bunicul său, Frank Sinatra, a cărui memorie o onorează printr-o carte de fotografii publicată recent. Amanda dezvăluie că, atunci când era departe de scenă, artistul ducea o viață lipsită de extravaganțe și ne povestește despre cea mai importantă lecție pe ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Ethan Hawke: „Încerc să nu mă gândesc la cum mă văd ceilalţi”

Cu două săptămâni înainte de a reveni în România, Ethan Hawke – actorul care a făcut nemuritoare filme precum Gattaca, Training Day sau Before Sunrise și Before Sunset – ne-a acordat un interviu exclusiv. Starul vorbește, cu profunzimea oamenilor care și-au descoperit propriile adevăruri în viață, despre actorie și despre oamenii și lucrurile pe care le prețuiește. Care este lucrul ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Maizie Williams, de la Boney M: „Mi-e dor de foștii mei colegi. Când ești într-o trupă, devii ca o familie”

Dacă o vezi, în apartamentul său dichisit din Londra, poți avea impresia că o privești pe Cleopatra după o zi lungă de „domnie”. Aceasta este imaginea pe care minunata Maizie Williams de la Boney M o creează în mintea ta. A fost o plăcere aparte să stau de vorbă cu ea pentru un interviu, pe care am discutat să-l realizăm ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Mandy Ingber, antrenoarea starurilor: „Yoga este o lentilă prin care mă privesc pe mine însămi”

Este antrenoarea de fitness a lui Jennifer Aniston și prietena apropiată a actriței de mai bine de 20 de ani. Iar vedeta din „Friends” nu este singura celebritate care-i datorează lui Mandy Ingber forma sa fizică incredibilă. Kate Beckinsale, Courteney Cox, Helen Hunt sau Woody Harrelson, alături de familia sa, sunt de multă vreme clienții cunoscutei yogine. În ciuda programului ... Citeşte mai departe »

Brad Vee Johnson: „Indiferent cât talent, experiență și capacitate aș avea, nu ar fi niciodată respectate în România”

Este, așa cum se descrie, un tip căruia este greu să-i pui o etichetă. E artist. E un cetățean universal. E un om cu povești de viață fabuloase, pe care nu te plictisești nicicând să-l asculți. Într-un interviu lipsit de inhibiții și ipocrizii, Brad Vee Johnson vorbește despre viața sa în România, despre muzică, despre fiul său – de a ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Isabel Allende: Lucrurile mele preferate

La aproape două luni de la interviul pe care ni l-a acordat, celebra scriitoare Isabel Allende ne mai oferă o mărturisire în exclusivitate. Autoarea, care tocmai și-a început turneul de promovare a celui mai recent roman al său, „Maya’s Notebook”, ne-a dezvăluit care sunt lucrurile la care ține cel mai mult.  ISABEL ALLENDE, pentru LaRevista.ro: „Lucrurile pe care le prețuiesc ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Rick Allison, din culisele unui hit: Când înregistram „Je t’aime”, Lara Fabian a plecat din studio

Este compozitorul unor cântece care nu vor muri niciodată. Je t’aime, Humana sau Si tu m’aimes, interpretate de Lara Fabian, au fost scrise de Rick Allison, în momente de inspirație pur și simplu divină. El este și cel care a produs nouă dintre albumele celebrei artiste belgiene, vândute în milioane de exemplare. După 14 ani în care au format un ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Isabel Allende: „Viața mea nu este diferită de cea a altor oameni”

Într-un interviu pe care l-a acordat exclusiv revistei noastre, scriitoarea Isabel Allende vorbește cu deschidere și umor despre felul în care iau naștere romanele sale extraordinare, despre familia sa, precum și despre teme intime, cum ar fi dragostea și sexul. Celebra autoare a volumelor „Paula”, „Eva Luna” sau „Casa spiritelor” se dezvăluie și aici întocmai cum o face în romanele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus