duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: expozitie fotografii

Abonare RSS

„Vogue: Like A Painting”. Fotografii inspirate din opere de artă

O nouă expoziție, deschisă la Muzeul Thyssen din Madrid și intitulată „Vogue: Like A Painting”, cuprinde o serie de fotografii inspirate din picturi celebre. Portretul de mai sus, semnat de Erwin Olaf și publicat în ediția olandeză din iunie 2013 a revistei Vogue, recreează faimoasa pictură a lui Johannes Vermeer „Fata cu cercel de perlă”, din 1665. Expoziția își propune ... Citeşte mai departe »

Swinging Sixties London: fotografii vechi, expuse la Amsterdan

O nouă expoziție, prezentată la Galeria Foam din Amsterdam, prezintă atmosfera din Londra anilor ’60 în detalii interesante, anunță The Telegraph. O călătorie vizuală în capitala britanică, alături de celebrități din zona modei și a muzicii, prin lentila unor fotografi precum Terence Donovan, John Cowan, Brian Duffy sau Norman Parkinson. Jerry Hall și Antonio Lopez, mai 1975. Foto: Norman Parkinson Mick ... Citeşte mai departe »

Un ceas pentru artă, în expoziţia „Marcel-G. Lefrancq. Suprarealismul cotidianului”

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 25 octombrie, ora 11.30 la o vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia MARCEL-G. LEFRANCQ. Suprarealismul cotidianului, deschisă în Sălile Kretzulescu ale Muzeului Național de Artă al României. Se plăteşte doar biletul de acces în expoziţie, fără taxa de ghidaj obişnuită. Participarea se face pe bază de programare la telefon 021.314.81.19 sau ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus