joi , 24 septembrie 2020

Arhivă etichete: expozitie pictura

Abonare RSS

ContempL`art la Goldart: expoziție de Veronica Iftodii și Gheorghe Lișiță

„Materna” – Veronica Iftodii Joi, 14 Aprilie, de la orele 18.30, are loc vernisajul cu numărul șapte din cadrul proiectului ContempL`art la sediul Casei de Licitații Goldart din București, Intrarea I. L. Caragiale. ContempL`art 07 “Complementari” aduce pe cei doi artiști, Gheorghe Lișiță și Veronica Iftodii pe simezele deja bine cunoscute ale Casei de Licitații Goldart. Temele abordate de cei ... Citeşte mai departe »

„Armoniile visului”, de Gabriel Stan: vernisaj la final de expoziție, la Galeria KronArt

În ultima lui carte de convorbiri (hélas: despre noi toți se va vorbi o dată la trecut), Borges ne face părtași unei angoase insuportabile. Orb, avea coșmaruri din care, trezindu-se, nu știa că e treaz, intrând – sau mai degrabă căzând – dintr-un vis în altul, pe principiul oglinzilor paralele reflectându-se la infinit una în alta. Gabriel Stan, la al ... Citeşte mai departe »

ContempL`art 06 „Clipe”: expoziție de Ana Dinescu

Joi, 10 Martie, orele 18.30, iubitorii de artӑ sunt așteptați din nou la Casa de Licitații Goldart din București, Intrarea I.L. Caragiale nr.1 unde va avea loc expoziṭia cu numărul șase din cadrul proiectului ContempL`art, proiect ce își propune sӑ aducӑ mai aproape de publicul cunoscӑtor arta contemporanӑ. ContempL`art 06 “Clipe”, ridică de această dată pe simezele Casei de Licitații ... Citeşte mai departe »

Expoziție cu lucrări de Theodor Pallady, Octav Băncilă și Corneliu Baba

Lucrări importante pentru evoluția plasticii românești vor fi prezente în licitația „Culoare-Iubire-Primăvară” a Casei Goldart de pe 24 februarie. Alexandru Ciucurencu, Theodor Pallady, Jean David, Octav Băncilă, Ștefan Dimitrescu, Arthur Verona, G. D. Mirea, Constantin Artachino, dar și mai modernii Spiru Vergulescu, Corneliu Baba, Vasile Grigore, Dan Hatmanu trăiesc prin operele lor pe simezele galeriei Casei de licitatii Goldart. Între picturile ... Citeşte mai departe »

ContempL’art 3: expoziție la Galeria de artă Goldart

foto Vernisajul „ContempL’art 3” va avea loc marţi, 12 ianuarie 2016 ora 18:30, la sediul Casei de licitaţii Goldart din Intrarea IL Caragiale nr. 1, Bucuresti. Curator: Cristian Anghel. Pe simezele Galeriei Goldart artiştii Cornelia Căruntu, Andreia Gliga, Maria Jarda, Petre Chirea, Maia Stefana Oprea şi Samir Mihail Vancică vor expune o selecţie de lucrări cu teme ce surprind realităţi arhitectonice din ... Citeşte mai departe »

„Emoții și culoare”: expoziție de pictură de Florin Prodan, la galeria Elite Prof Art

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită la expoziția de pictură „Emoții și culoare”, semnată de Florin Prodan și deschisă publicului în perioada 5 – 16 octombrie. „Marea lecție a naturii devine și pentru Florin Prodan esențială în constituirea unei viziuni artistice, a unui mod de a înțelege și a transfigura realitatea. În fapt, atașamentul față de miracolul realității ... Citeşte mai departe »

Galeria Galateca: Expoziție de pictură „Loc și vis”, de Constantin Flondor

„Loc și vis”, expoziție de Constantin Flondor 9 septembrie – 10 octombrie 2015, Galeria Galateca Vernisaj miercuri, 9 septembrie, ora 19:00 Expoziția Loc și Vis cuprinde lucrări inspirate de locul copilăriei artistului, experiențele personale din desele călătorii de studiu, sinteza unei intense activități de creație și de cercetare. Constantin Flondor (1936), unul dintre cei mai importanți artiști români, locuiește și ... Citeşte mai departe »

„Luna Florilor” : expoziție de pictură și fotografie

La puntea de trecere dintre primăvară și vară, expoziția organizată de Galeria de Artă Elite Prof Art în această perioadă se intitulează sugestiv Luna Florilor.  Florile constituie teme inepuizabile pentru artiștii vizuali. Aceste „manifestări ale naturii” sunt pline de lumină și culoare, iar bucuria pe care o aduc este un rest al bucuriei edenice, stare ce ne-a rămas ca moștenire din ... Citeşte mai departe »

„Ritm, muzică și culoare”: expoziție colectivă de pictură, în București

Expoziția Ritm, muzică și culoare, organizată de Galeria de Artă Elite Prof Art, reunește pe simezele Centrului de Conferințe de la Hotelul Pullman o întreagă galerie de artiști vizuali. Proveniți din generații diferite, având genuri diferite de abordare a subiectului, plasticienii reușesc să intre în dialog. Acest lucru a devenit, din anul 2011 până în prezent, modul de manifestare firească a Galeriei de Artă Elite Prof Art. Prezentul eveniment ... Citeşte mai departe »

Stil și culoare în artă: expoziție de pictură Geanina Sfintes

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită la expoziția de pictură a artistei Geanina Sfintes, al cărei vernisaj va avea loc joi, 9 aprilie 2015, la Centrul de Conferințe de la World Trade Center, București. “Poezia, ca toate artele, este chemată să exprime frumosul; în deosebire de ştiinţă, care se ocupă de adevăr. Cea dintâi şi cea mai mare ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus