sâmbătă , 18 septembrie 2021

Arhivă etichete: extravagante

Abonare RSS

Victor Ciutacu: cinci extravaganțe de ziarist

Foto: Vlad Stănescu, pentru revista Femeia L-am invitat pe Victor Ciutacu la un exercițiu de (re)evaluare: ce înseamnă extravaganță, azi, pentru un ziarist? Realizatorul „Ediției de seară” de la România TV a răspuns cu profunzime și adevăr, așa cum a făcut întotdeauna. VICTOR CIUTACU:  Extravaganță cred că e când nu te iei după turmă, nu te urci pe val și ... Citeşte mai departe »

Alina Petrescu: (aproape) cinci extravaganțe de jurnalist

Foto: Antena 3 Am provocat-o pe Alina Petrescu, gazda emisiunii „Esențial” de la Antena 3, să facă o listă de cinci extravaganțe de jurnalist pe care și le îngăduie din când în când. Nu i-au ieșit tocmai cinci – s-a oprit chiar când era cât pe-aci să ne facă în ciudă cu stilul ei de viață excentric, specific ziariștilor… Alina ... Citeşte mai departe »

Cosmin Stan: Cinci extravaganțe memorabile

Am fost curioși să aflăm care au fost cele mai mari extravaganțe pe care le-a trăit și pe care le va ține minte mereu. Iar Cosmin Stan, co-prezentatorul jurnalului Focus de la Prima TV, ne-a povestit, cu o generozitate a detaliilor pe care o savurăm îndelung, despre experiențele sale de viață memorabile. Cosmin Stan: PREMIUL INTERNAŢIONAL EMMY FOR NEWS a ... Citeşte mai departe »

Oana Roman: cele mai mari extravaganțe ale mele

Am întrebat-o pe Oana Roman cum ar arăta un top 5 al celor mai mari și mai plăcute extravaganțe ale sale. Iar prezentatoarea de la Kanal D ne-a făcut și nouă poftă de răsfăț și de huzur… OANA ROMAN: Îmi permit în weekend să dorm până la ora 14.00. M-am hotărât într-o zi, la ora 15.00, că în seara cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus