miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Felicia Filip

Abonare RSS

Spectacol de sărbători, la Opera Comică pentru Copii

Vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, scena Sălii Polivalente va găzdui spectacolul-mozaic „Poveste de Crăciun”, în regia lui Cristian Mihăilescu. Super-producția de final de an a Operei Comice pentru Copii îi are ca invitați pe soprana Felicia Filip, tânăra soprană Laura Bretan (Chicago), solista Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, balerina Corina Dumitrescu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul ... Citeşte mai departe »

„Poveste de Crăciun”: spectacol de sărbători cu peste 400 de artiști

Vineri, 18 decembrie, începând cu ora 19.00, Sala Polivalentă găzduiește cel mai mare eveniment de sărbători din București. Producție în premieră a Operei Comice pentru Copii, „Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe aceeași scenă nume consacrate: Felicia Filip, Cristi Minculescu & IRIS, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare & Teatrul ... Citeşte mai departe »

„Münchhausen – Stăpânul minciunilor”, premieră la Opera Comică pentru Copii

Cea dintâi premieră a stagiunii 2015-2016, opera „Münchhausen – Stăpânul minciunilor”, compusă de Dan Dediu și regizată de Cristian Mihăilescu, marchează un moment unic atât în istoria Operei Comice pentru Copii, cât și în istoricul Festivalului Internațional „George Enescu”: este pentru prima dată în cele 22 de ediții când un spectacol dedicat copiilor și tinerilor este inclus în repertoriul unei ... Citeşte mai departe »

„Flautul Fermecat”: premieră la Opera Comică pentru Copii

Jucată de peste două secole pe marile scene lirice ale lumii, opera „Flautul fermecat”, de W.A. Mozart, libret J. E. Schikaneder, face parte, începând din această primăvară, și din repertoriul Operei Comice pentru Copii. Premiera are loc vineri, 24 aprilie 2015, de la ora 19:00, la Sala Mare a instituţiei (Calea Giuleşti, nr. 16).   Această nouă producție poartă semnătura ... Citeşte mai departe »

Mircea Diaconu readuce „O noapte furtunoasă” pe scena Operei Comice pentru Copii

În luna ianuarie, publicul de toate vârstele are ocazia de a viziona unul dintre cele mai îndrăgite și longevive spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii, “O noapte furtunoasă”. În regia lui Mircea Diaconu, celebra piesă scrisă de I.L. Caragiale este adaptată publicului tânăr, rămânând an de an în actualitate. „Sper ca spectacolul să placă în continuare, deși sunt ani ... Citeşte mai departe »

Povestea de Crăciun începe la Opera Comică pentru Copii

Duminică, 7 decembrie, începând cu ora 17.00, la Opera Comică pentru Copii (OCC) are loc premiera spectacolului “Poveste de Crăciun”. În decursul celor două săptămâni în care rulează, pe scenă vor evolua în cadrul spectacolului nume sonore precum Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi și Vlad Rădescu. „Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian ... Citeşte mai departe »

Felicia Filip este noul director al Operei Comice pentru Copii

Opera Comică pentru Copii are, începând de astăzi, un nou director: Felicia Filip. Desemnată manager în urma câștigării concursului organizat de Primăria Municipiului București, soprana de renume mondial va ocupa acest post până la finalul anului 2017. „Pentru mine, acest moment reprezintă o continuitate, dar și un punct de pornire. Voi prelua tot ceea ce a fost pozitiv și voi adăuga multe ... Citeşte mai departe »

„Fata din Vis”: Felicia Filip, într-un spectacol – eveniment la Teatrul Național

Supranumită de presă  „soprana  rock a României”, Felicia Filip lansează luni, 18 noiembrie, ora 20:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul „Fata din Vis”. Spectacolul care va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 20.00, la TNB – Sala Multimedia, include o selecție personală și sentimentală din repertoriul consacrat al rock-ului românesc. Alături de ... Citeşte mai departe »

Felicia Filip, Carmen Tănase și Adrian Păduraru urcă pe scena romanțelor, la Crizantema de Aur

Festivalul Național de Interpretare a Romanței și cel mai longeviv eveniment muzical al României deschide porțile celei de-a 46-a ediții, vineri, 18 octombrie, la Târgoviște. Pe parcursul celor trei zile, pe scenă vor urca personalități precum Felicia Filip, Vlad Miriță, Matilda Pascal Cojocorița, Carmen Tănase și Adrian Păduraru. În plus, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian” va pune în scenă ... Citeşte mai departe »

Felicia Filip: Cele mai fericite cinci momente din viața mea

Cu generozitatea și nostalgia ce o caracterizează, soprana Felicia Filip ne-a dezvăluit care au fost cinci dintre cele mai fericite momente din existența sa. O lecție de frumusețe spirituală și optimism. FELICIA FILIP: Îmi propui să enumăr cinci momente fericite din viaţa mea. Dumnezeu m-a bucurat şi viaţa aceasta a mea, de care vorbim, mi-a dăruit multe, multe clipe minunate ... Citeşte mai departe »