vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: femei

Abonare RSS

Femeile de septembrie, de Laurențiu-Ciprian Tudor

foto: „Tea in the Park”, de Edward Cucuel el iubea femeile cum începutul toamnei încă soare mult și fructe din plin, femeile de septembrie acelea biciuite de timp cu feminitatea lor lucidă cu gândurile coniac această îmbătătoare otavă a dragostei și picătura de moarte ce se presimte, să nu stârnești brațele femeilor de septembrie dacă nu ai suficientă durere de ... Citeşte mai departe »

Dar să nu-mi iei niciodată geanta

foto Știți rubricile alea de prin reviste sau emisiuni de lifestyle, în care câte-o vedetă e invitată să-și răstoarne geanta, să vază tot poporul ce cară cu ea pretutindeni? Ia să vedem, ce-o fi având în ea? Muțunachii de pluș de când era mică, biletele de dragoste din clasa a opta, echipamentul de sală și pantofii cu toc, plus o ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin revine cu „Preţuieşte viaţa!”, la TVR 1

foto: TVR Din 27 martie, Andreea Marin lansează la TVR 1 emisiunea „Preţuieşte viaţa!”, un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască frumos la orice vârstă. De-a lungul anilor, interesul atât al publicului larg, cât şi al mass media pentru povestea personală şi evoluţia omului Andreea Marin a fost unul constant. Şansa de a începe o nouă viaţă ... Citeşte mai departe »

Cum am petrecut 8 Martie

N-am tras niciodată vreo petrecere zdravănă de 8 Martie, cu beții, dansuri și chiuituri, cum am văzut că fac unele femei – nu că aș avea ceva împotrivă. Pur și simplu n-am avut niciodată gașca potrivită pentru asta. Dar în fiecare an sărbătoream cumva – fie ieșeam cu prietenele la o cafea, fie mă duceam la vreo plimbare lungă sau ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: ce-și doresc femeile de la bărbați

foto Ați spune că e o întrebare la care e imposibil de răspuns, pentru că femeile nu știu ce vor. Ei, bine, am venit să vă contrazic: știu prea bine și mi-au și spus, foarte clar – mă rog, atât cât au vrut ele de clar, în rest va trebui să ghiciți. Vor așa: bărbați care să fie și puternici, ... Citeşte mai departe »

100 de lucruri (sau vietăţi) care mă scot din minţi

foto Acum ceva vreme am scris,pe un blog care nu mai există, despre lucruri, fiinţe sau situaţii care mă enervează la culme –și s-au strâns o sută, da, un singur om chiar poate avea atâţia pitici pe creier! Corina, cu articolul ei despre ce o face zen și fericită, mi-a amintit de ele. Le-am recitit, încă sunt valabile, așa că vi ... Citeşte mai departe »

Femeile ating punctul maxim al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 31 de ani

Femeile ating punctul maxim al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 31 de ani, arată un nou studiu. Conform analizei, realizată cu ajutorul a 2.000 de persoane, acesta este momentul în care reprezentantele sexului frumos se simt cel mai confortabil în cadrul relațiilor intime, întrucât au acumulat suficientă experiență și se cunosc pe ele însele îndeajuns de bine ca ... Citeşte mai departe »

Fragmentarium: „Femei”, de Charles Bukowski

Probabil că nu există cale de mijloc: Charles Bukowski te face ori să-l detești de la primul paragraf, pentru realismul brutal cu care se povestește, ori să-l adori, din exact același motiv. Eu am decis imediat că fac parte din cea de-a doua gașcă, a celor cărora nici limbajul abundent în cuvinte murdare nu li se pare vulgar (pentru că ... Citeşte mai departe »

Spectacolul „Femei”, de Gheorghe Iancu, revine pe scena Operei Naţionale

Gheorghe Iancu, artistul care în 2013 a readus baletul Lacul lebedelor la Opera Naţională Bucureşti, oferă de această dată publicului spectacolul de dans contemporan Femei, inspirat din creaţia lui Anton Pavlovici Cehov. Coloana sonoră este alăcutită din lucrări ale compozitorilor Serghei Rahmaninov, Dimitri Şostakovici, Igor Stravinski, Paul Hindemith şi cântece ortodoxe ruseşti. Astfel, după aproape cinci ani de absenţă din ... Citeşte mai departe »

Femeile care au relații fericite nu își mai fac griji legate de greutatea lor

Femeile care au relații fericite sunt mulțumite de felul în care arată și nu își mai fac griji în legătură cu greutatea lor, chiar dacă aceasta nu este întotdeauna cea pe care și-o doresc, arată un nou studiu. Când vine vorba despre imaginea de sine a femeilor, contează mai mult ca ele să fie fericite și mai puțin numărul de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus