vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: fericire

Abonare RSS

Cinci minute de fericire

foto Ce mai faceți și cum vă petreceți weekend-ul? Eu mi-am luat aproape toată sâmbăta liberă și am încercat să mă bucur de ea. Mi-a și ieșit – am dormit enorm, am citit, am stat mult în natură, m-am jucat cu un labrador, am mâncat un kil de pepene și plănuiesc să mai mănânc, imediat, și niște pepene galben, să ... Citeşte mai departe »

Ce remarcăm la o femeie

foto Mi s-a întâmplat de multe ori să observ o femeie pe stradă sau într-un restaurant, și să nu pot spune imediat ce mi-a atras atenția la ea. Abia la o privire mai atentă mi-am dat seama că nu erau neapărat frumusețea trăsăturilor, hainele, machiajul sau coafura cele care-mi captau interesul, ci câte un accesoriu inspirat, care transforma ținuta într-o ... Citeşte mai departe »

Precious Moments: care sunt cele mai fericite amintiri ale voastre?

foto Vă invit la un exercițiu, fie că-l faceți doar mental sau chiar îl puneți în cuvinte, pe o coală de hârtie ori aici, în comentarii. Dacă ați avea doar câteva minute la dispoziție, în care să rememorați frânturi din cele mai prețioase momente pe care le-ați trăit, cum ar arăta succesiunea de imagini? Care sunt cele mai fericite amintiri ... Citeşte mai departe »

Ce am învățat din „Pretty Happy”, de Kate Hudson

„Pretty Happy”, de Kate Hudson, e lectură plăcută, scrisă într-un ton prietenesc și lipsit de pretenții, o carte din care o să învățați puțin mai mult despre iubirea și grija de sine, condiții esențiale pentru fericire. Am primit de la HarperCollins proaspăt lansata carte a lui Kate Hudson într-o perioadă în care aveam nevoie de un pic de ajutor, pentru ... Citeşte mai departe »

Alina Grozea: „Să fii sărac înseamnă să nu te iubească nimeni”

Un interviu-portret cu Alina Grozea, pe care vă invit s-o cunoașteți întocmai așa cum e: un om plăcut și plin de umor și, mai ales, un om care spune adevărul, despre el însuși și despre tot ce-i în jur, lăsând mereu amprente vizibile prin sufletul cuiva.  Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Mă întind ca o pisică, ... Citeşte mai departe »

Studiu: cuplurile care fac sex o dată pe săptămână sunt cele mai fericite

foto Cuplurile care fac mai mult sex nu sunt neapărat mai fericite și se pare că frecvența ideală a raporturilor intime este de unul pe săptămână, au concluzionat niște cercetători canadieni care probabil se plictiseau. Un grup de cercetători din Toronto a decretat: cei mai fericiți parteneri de cuplu sunt cei care se întâlnesc la așternut doar o dată pe ... Citeşte mai departe »

Lasă-mă în lanul de grâu

Foto: Corina Stoica/www.larevista.ro/Bavaria 2015 Du-mă în lanul de grâu şi lasă-mă să mă aşez cuminte într-un cuib de iarbă uscată. Lasă-mă să-mi întind braţele cât sunt de lungi şi s-ating cu palmele pământul. Lasă-mă să-mi răsfir părul, şi spicele să-mi aurească fiecare şuviţă, fiecare gând. Lasă-mă să mă prefac că adorm, ca un Gulliver din tărâmuri închipuite, iar după ce ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir: „Fericirea e o chestiune de exerciţiu”

Astăzi, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Teo Trandafir a discutat împreună cu invitaţii săi, Cristian Margarit, Maria Păuna, Gady Renert, Paula Seling şi Ovi, despre formula fericirii. Dincolo de cea stabilită de cercetătorii britanici, Teo le-a dezvăluit celor prezenţi cum arată fericirea din perspectiva ei. „După ce am ajuns la performanțe profesionale demne de notat, am căzut ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett, despre secretul unei căsnicii reușite: Îi verific adresa de mail

Spune că are încredere în soțul său, dar că îi verifică în mod constant adresa de mail, pentru simplul motiv că acesta „detestă mailurile”. Cate Blanchett și Andrew Upton au împreună trei copii și sunt căsătoriți de 16 ani. Actrița, în vârstă de 44 de ani, a declarat recent că ea și soțul său, dramaturgul Andrew Upton, împart aceeași adresă ... Citeşte mai departe »

Femeile care au relații fericite nu își mai fac griji legate de greutatea lor

Femeile care au relații fericite sunt mulțumite de felul în care arată și nu își mai fac griji în legătură cu greutatea lor, chiar dacă aceasta nu este întotdeauna cea pe care și-o doresc, arată un nou studiu. Când vine vorba despre imaginea de sine a femeilor, contează mai mult ca ele să fie fericite și mai puțin numărul de ... Citeşte mai departe »