marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: festival

Abonare RSS

Începe Bucharest International Dance Film Festival

Bucharest International Dance Film Festival începe joi, 7 septembrie, cu proiecția lungmetrajului ”La Danseuse/ Dansatoarea”, în regia lui Stéphanie di Giusto, și se va încheia pe 10 septembrie, cu prezentarea documentarului ”WIM”, de Lut Vandekeybus. BIDFF 2017 va avea loc la Cinema Elvire Popesco, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti şi Muzeul Naţional de Artă Contemporană, iar mai multe evenimente vor ... Citeşte mai departe »

Unde puteți vedea, în direct, Festivalul Internaţional „George Enescu”

Ediţia 2017 a celui mai aşteptat eveniment de muzică clasică din România debutează pe 2 septembrie. Magia muzicii lui George Enescu ne va însoţi timp de 22 de zile. Deschiderea festivalului este transmisă în direct, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR 3. Iubit, anunţat, aşteptat. Festivalul Internaţional „George Enescu”, ediţia 2017, îşi deschide, în sfârşit, porţile, la ... Citeşte mai departe »

B-Fit in the Street: atmosferă de carnaval, personaje de basm și artificii

În perioada 28 – 30 iulie, are loc ultimul weekend al Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București B-Fit in the Street. Evenimentul a transformat Capitala într-o destinație de vacanță cu patru weekenduri de spectacole, ce au adunat pe străzile Bucureștiului zeci de mii de spectatori și sute de artiști din lumea întreagă. De vineri, 28 iulie, până duminică, 30 ... Citeşte mai departe »

Festivalul „RomânIA Autentică” are loc de Sânziene

foto: Bogdan Diaconeasa, sursă Festivalul „RomânIA Autentică” va avea loc, de Sânziene, la Iaşi şi Târgu Jiu. Pe 24 iunie, acasă la Creangă şi la Brâncuşi, sunteți aşteptaţi să sărbătoriți Ziua Iei. Cea de a doua ediţie a festivalului îşi propune să adune peste 10.000 de oameni îmbrăcaţi în straie populare. „RomânIA Autentică” are ca principal obiectiv promovarea tradiţiilor şi ... Citeşte mai departe »

Cine merge la Festivalul Internațional de Literatură de la București

Mâine, 7 decembrie, debutează cea de a IX-a ediție a celui mai important festival internațional, independent, de literatură din România: FILB – Festivalul Internațional de Literatură de la București. Primul eveniment din cadrul ediției din acest an a Festivalului îl reprezintă conferința cu tema „Biografia unui festival internațional, independent, de literatură: FILB”, realizată în parteneriat cu Departamentul de Științe ale ... Citeşte mai departe »

Start EUROPAfest Summer Edition 2016: concert la Castelul Peleș

Festivalul EUROPAfest, eveniment sub Înaltul Patronaj al Casei Regale, aduce în cadrul ediției de vară de la Sinaia șase concerte de muzică clasică și Summer Music Academy Sinaia. Devenită deja o tradiție, deschiderea EUROPAfest Summer Edition are loc la Castelul Peleș, în Sala de concerte a reședinței regale. Pe 16 iulie, la ora 18:00, publicul e invitat să se bucure ... Citeşte mai departe »

Programul Festivalului Internaţional de Literatură de la Bucureşti

• Cea de a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Bucureşti: 2-4 decembrie, ora 19.00, Clubul Ţăranului • 17 nume de primă mărime ale literaturii contemporane, oaspeţi din Turcia, Elveţia, Ungaria, Spania, Statele Unite ale Americii şi România • În premieră absolută, FILB 8 aduce la Bucureşti LITERARY DEATH MATCH, un proiect spectaculos din SUA, în cadrul ... Citeşte mai departe »

„Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob, selectat la Festivalul de Film de la Montreal

Poveste de dragoste (titlul internaţional: Love Is a Story), cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob (#selfie), cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în rolurile principale, a fost selectat la prestigiosul festival de film de la Montréal, „Festival des Films du Monde”, în Canada. Unul dintre cele mai vechi festivaluri de film din lume, Festivalul de la Montreal, fondat ... Citeşte mai departe »

„Yol”, un film de trei ori premiat la Cannes, rulează la Divan Film Festival 2015

Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară revine între 21 – 30 august, la Craiova și Cetate, cu o selecție eclectică de filme balcanice unite sub tema celei de-a șasea ediții: „Drumuri și răspântii”. Încă de la prima ediție, Divan Film Festival s-a angajat într-o aventură de „arheologie” spirituală și artistică, propunându-și să redescopere cinematografia țărilor balcanice îndeosebi prin creațiile ... Citeşte mai departe »

Airfield Festival: muzică, aviație și sporturi extreme, pe Aerodromul Măgura

Airfield Festival este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii și singurul din România care reunește pasiunea pentru muzică, aviație, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice în aer liber, într-un peisaj idilic la poalele munților. Între 30 iulie și 2 august 2015, Aerodromul Măgura devine kilometrul 0 al distracției: 98 de proiecte muzicale vor ateriza ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus