luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: Festivalul de teatru urban

Abonare RSS

Festivalul de teatru urban: încă două week-end-uri de spectacole și concerte

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna are în program încă două serii de spectacole și concerte, în perioadele 22 – 24 iulie și 29 – 31 iulie, în aer liber, în grădina Quantic Pub, din zona Grozăvești. Ediția de anul acesta a festivalului organizat de Teatrul InDArt și conceput de regizorul Bogdan Gagu a adus deja în fața publicului 20 de ... Citeşte mai departe »

„Cafeaua domnului ministru”, spectacol în premieră la #teatrusubluna

Teatrul InDArt prezintă duminică, 26 iulie, premiera spectacolului „Cafeaua domnului ministru”, de Horia Gârbea, în cadrul Festivalului de teatru urban #teatrusubluna, ce se desfășoară în aer liber, la Carol53. Comedia „Cafeaua domnului ministru”, în regia lui Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt, îi are în distribuție pe actorii Cristi Martin, Alexandra Timofte și Eliza Georgescu. Spectacolul premieră de duminică, 19 ... Citeşte mai departe »

„RED”, premieră la Festivalul de teatru urban #teatrusubluna

Teatrul InDArt prezintă duminică, 19 iulie, premiera spectacolului “RED”, de John Logan, în cadrul Festivalului de teatru urban #teatrusubluna, ce se desfășoară în aer liber, la Carol53. “RED” este montat de regizorul Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt, și îi are în distribuție pe actorii Cătălin Stelian și Alin Brancu. Spectacolul-premieră de duminică, 19 iulie, va începe la ora 21.00 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus