joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: fetita

Abonare RSS

O fotografie: Primul Război Mondial

O fotografie absolut inedită: o fetiță surprinsă cu o păpușă în brațe, lângă două arme și un rucsac militar, pe o stradă din Reims, Franța, în 1917, în timpul Primului Război Mondial. Imaginea face parte dintr-o serie de fotografii color, realizate în aceeași perioadă și publicate de ziarul birtanic Daily Mail. Citeşte mai departe »

O fetiță, la prima întâlnire cu ploaia – VIDEO

De regulă ne ascundem de ea, în case sau sub umbrele, și bombănim că ne udă hainele și umple străzile de noroi. Însă un copil ne poate face să vedem ploaia cu alți ochi. Ca și cum am privi-o și am simți-o prima oară și am avea încă proaspătă, înăuntrul nostru, puterea de a ne bucura de ea ca de ... Citeşte mai departe »

Jennifer Love Hewitt a născut o fetiță

Actrița Jennifer Love Hewitt a născut, marți, o fetiță pe care a numit-o Autumn James Hallisay. „Jennifer Love Hewitt şi soţul ei Brian Hallisay sunt fericiţi să anunţe naşterea fiicei lor. Autumn James Hallisay s-a născut pe 26 noiembrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei într-un comunicat citat de accesshollywood.com. Actrița, în vârstă de 34 de ani, s-a logodit ... Citeşte mai departe »

Penelope Cruz a născut în aceeași zi cu Ducesa de Cambridge

Penelope Cruz și Javier Bardem sunt părinții unei fetițe, care a venit pe lume ieri, în aceeași zi cu băiețelul ducesei de Cambridge și al prințului William. Dacă William și Kate au făcut public anunțul despre nașterea fiului lor, Penelope și Javier sunt extrem de discreți în ce privește viața lor privată. Cu toate astea, o sursă din preajma celor ... Citeşte mai departe »

Cea mai optimistă fetiță din lume – VIDEO

Are peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube, așadar, probabil că v-ați întâlnit, până acum, cu această înregistrare. Însă, chiar dacă vă este cunoscută, merită să o urmăriți din nou. În mai puțin de un minut, Jessica oferă o lecție de optimism memorabilă. Fetița blondă care-și spune în oglindă că iubește tot ce are – părul, tunsoarea, casa, lucrurile, precum ... Citeşte mai departe »

„Adevărul despre dragoste”: Pink și familia sa, în Amsterdam

Aflată în Europa, în turneul The Truth About Love, Pink chiar pare să cunoască adevărul despre dragoste. Zilele trecute, artista și-a îngăduit câteva ceasuri de relaxare, alături de soțul și fiica sa, plimbându-se cu bicicleta prin Amsterdam. Înainte de concertul său de vineri din capitala olandeză, Pink și soțul său, Carey Hart și-au petrecut timpul plimbându-se prin romanticul Amsterdam. Arătând ... Citeşte mai departe »

Prietenie dulce între o fetiță și pisica ei

Un fotograf din Rusia, Andy Prokh, a realizat o serie de cadre extraordinare, care o înfățișează pe fiica sa, în vârstă de patru ani, alături de pisica ei. Micuța Katherine a fost fotografiată de tatăl său în diverse ipostaze inedite, în care apare împreună cu LiLu Blue Royal Lady, prietena ei cea mai bună din rasa British Shorthair. „Ar trebui ... Citeşte mai departe »

Ce-o să fie? Ducesa Kate își dorește un băiat, iar prințul William ar vrea o fetiță

Ducesa Kate a declarat că nu cunoaște sexul bebelușului ei, dar că își dorește mult un băiețel, în timp ce prințul William al Marii Britanii speră că primul să copil va fi o fetiță. În mod straniu, dezvăluirea a fost făcută în timpul unei conversații pe care ducesa Kate a purtat-o cu un soldat, în timpul ceremoniei organizate de Ziua ... Citeşte mai departe »

Iulia și Mihai Albu divorțează

După opt ani de căsnicie, designerul de pantofi Mihai Albu și soția sa, Iulia, au decis să se despartă. Cei doi sunt, deocamdată, foarte discreți în privința separării lor. Iulia și Mihai Albu sunt căsătoriți de opt ani și au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela. Dacă designerul a declarat presei că nu se mai înțelegea cu ... Citeşte mai departe »