duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: fiica

Abonare RSS

Tragedie pentru Pierce Brosnan: fiica starului a murit de cancer

Actorul Pierce Brosnan trăiește un eveniment tragic: fiica sa, Charlotte Brosnan, a murit la vârsta de 41 de ani din cauza unui cancer ovarian, la fel ca și mama sa, Cassandra, decedată în 1991 din cauza aceleiași boli. „Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate. Inimile noastre sunt îndurerate din cauza pierderii fetei noastre ... Citeşte mai departe »

Instantanee rare: Mel Gibson, alături de fiica sa Lucia

  Controversata sa relație cu artista de origine rusă Oksana Grigorieva nu s-a încheiat în cei mai amiabili termeni, însă Mel Gibson nu pare să amestece năbădăile acestei povești cu dragostea pentru fetița lui. Ieri, starul a fost fotografiat în compania micuței sale Lucia, în vârstă de trei ani. Actorul a petrecut o după-amiază întreagă, în parc, alături de fiica ... Citeşte mai departe »

Paris Jackson, despre Regele Pop: Și-a dorit să avem ceea ce el nu a avut, o copilărie normală

Paris Jackson, fiica starului pop Michael Jackson, vorbește despre viața sa alături de regretatul artist, declarând că se implică, deja, într-o serie de proiecte menite să ducă mai departe memoria acestuia. Paris mărturisește că una dintre dorințele lui Michael a fost să le ofere, ei și fraților săi, o copilărie „normală”, de care el nu a avut parte. Paris Jackson ... Citeşte mai departe »

Irina Rădulescu: „Cred că rolul de Tată a fost cel mai frumos rol al Tatălui meu”

Scrie „tată” și „mamă” cu majuscule, și în fiecare cuvânt pe care-l rostește despre părinții ei se citește dragostea. Irina Rădulescu este fiica regretatului maestru al comediei românești Dem Rădulescu și a cunoscutei actrițe Adriana Șchiopu. La 26 de ani, este ea însăși actriță de-o viață, căci a intrat în teatru când era doar un copil. Și n-a mai plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus