miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: filmare

Abonare RSS

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa “Aşa, şi?”, lansată luna trecută, împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, în regia lui Florin Boţea, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de videoclipuri din ţară. Noul videoclip are o poveste interesantă şi amuzantă: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci ... Citeşte mai departe »

VUNK a filmat un nou clip, pentru piesa „Doi somnambuli”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost regizat de doi fotografi, unul la Los Angeles – Edward Aninaru, şi altul la Bucureşti – Vali Bărbulescu. „Ca şi la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce priveşte abordarea unui videoclip pe piaţa românească, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli’ un ... Citeşte mai departe »

Mihai Leu apare în cel mai nou clip Holograf – VIDEO

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul “Dacă noi ne iubim”, extras de pe albumul “Love Affair”, cel mai recent material discografic al trupei. În clip apare fostul campion la box Mihai Leu. Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus