sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: filmari

Abonare RSS

Andra a lansat videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine” – VIDEO

Andra a lansat ieri seară cel mai nou single al său, „Inevitabil va fi bine”, piesa care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Odată cu nouă melodie, Andra a lansat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe ... Citeşte mai departe »

„Inevitabil va fi bine”: Andra a filmat 16 ore pentru noul său videoclip

Andra a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Inevitabil va fi bine”, single care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Clipul, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmări. Printre ... Citeşte mai departe »

Sylvester Stallone și Robert de Niro, răniți pe platourile de filmare

Amândoi au jucat în filme de mare succes despre box, iar acum își dau replica unul celuilalt într-o nouă peliculă, pe aceeași temă. Sylvester Stallone și Robert de Niro au fost surprinși, zilele trecute, în New Orleans, pe platourile de filmare ale „Grudge Match”.  Veteranii actori nu erau chiar în cea mai bună formă, căci aveau pe față semne vizibile ... Citeşte mai departe »

Imagini inedite, cu Pink și soțul său, de la filmările clipului „Just Give Me A Reason”

Un cuplu care nu a fost ferit de probleme, dar care astăzi pare să fi acceptat toate provocările pe care le presupune traiul în doi. Pink și soțul ei, Carey Hart, fac o pereche extraordinară și atunci când lucrează împreună, dovadă stând unul dintre videoclipurile recente ale artistei, în care apare alături de partenerul său de viață.  Daily Mail a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus