marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: filme 2015

Abonare RSS

Filme fără recenzie, dar la care insist să vă duceţi!

foto Mi-am dat seama că pentru filmele care îmi plac cel mai mult şi mă ating cel mai tare acolo undeva sub coaste, unde se spune că are casă sufletul, nu simt nevoia să scriu recenzii. Nu simt nevoia să fac mişto ( iar o recenzie fără un pic de sarcasm pare că n-are haz) sau să iau la puricat ... Citeşte mai departe »

Ce filme ni se pregătesc pentru decembrie și ianuarie

foto Împătimită a poveștilor filmate cum sunt, am țopăit de bucurie când am găsit in Inbox e-mailul de la Ro Image 2000, cu lansările cinematografice care ni se pun la cale pentru decembrie 2015 și ianuarie 2016. Freamăt de nerăbdare, pentru că sunt titluri despre care am tot citit, iar pe unele ard de curiozitate să le văd. Cum ar ... Citeşte mai departe »

„Mad Max: Drumul Furiei” se dezlanţuie, din 15 mai, pe marile ecrane

Creatorul legendarei francize post-apocaliptice „Mad Max”, genialul George Miller, ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din 15 mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătorescă de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se ... Citeşte mai departe »

„Lunetistul American”, cu Bradley Cooper, are deja încasări de peste 100 de milioane de dolari

Filmul cu șase nominalizări la Oscar, avându-l pe Bradley Cooper în rolul principal, a făcut istorie ca cea mai bună lansare a regizorului Clint Eastwood şi a cucerit atât box office-ul de weekend, cât şi inimile spectatorilor, cu un +10 primit de la Cinemascore. După ce a întrecut estimările iniţiale, producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures nominalizată la ... Citeşte mai departe »

Ce filme vedem în 2015

În buna tradiție a anilor precedenți, Independenţa Film va aduce şi în prima parte a lui 2015 filme care au participat în competiţii, au fost premiate la festivaluri internaţionale de prestigiu precum Cannes, Veneţia, Toronto şi altele. Iată mai jos lista primelor 14 filme care vor avea premiera în România în intervalul 1 ianuarie – 15 septembrie 2015. Mommy / ... Citeşte mai departe »