luni , 18 ianuarie 2021

Arhivă etichete: filme Brigitte Bardot

Abonare RSS

Seduși de Brigitte Bardot și călători în locuri exotice, la TV5MONDE

foto În zilele reci de decembrie, lăsați-vă fermecați de Brigitte Bardot pe platoul de filmare din Le Mépris și evadați alături de TV5MONDE în Chile, Bali, Thaïlanda, Africa de Sud și în alte destinații însorite, cu nisip cald și vegetație exotică, prin intermediul excepționalelor documentare Faut pas rêver, subtitrate în limba română. Brigitte Bardot, fascinantă în Le Mépris, duminica aceasta, ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Brigitte Bardot: „Sunt tratată ca o legendă, dar asta nu mă împiedică să dorm noaptea”

La interviuri răspunde doar în scris. Și răspunde cu promptitudine – am primit foile sale, scrise de mână, în doar câteva zile. Da, ați citit bine, BRIGITTE BARDOT, diva liberă și flamboaiantă a cinematografiei franceze, emblema unei epoci pe care a schimbat-o prin curajul și exuberanța ei, a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate pentru LaRevista.ro. Care sunt marile ... Citeşte mai departe »

Initiales: BB. Seară specială Brigitte Bardot, în aprilie, la TV5MONDE

Icoană absolută, Brigitte Bardot continuă să dezlănțuie pasiuni. Cu părul ei despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă și sexualitatea neînfrânată, Bardot a schimbat radical imaginea femeii. În 23 aprilie, TV5MONDE îi dedică o seară specială. DOCUMENTAR UN JOUR, UNE HISTOIRE. JOI, 23 APRILIE, DE LA 19.30 Pe 28 septembrie anul trecut, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus