marți , 27 octombrie 2020

Arhivă etichete: filme bune

Abonare RSS

„The Best Exotic Marigold Hotel”: despre dreptul de a fi fericit

foto Am văzut multe filme bune în ultima perioadă, dar nici unul dintre ele nu m-a determinat să și scriu despre el și să vi-l recomand neapărat. Vine să schimbe macazul „The Best Exotic Marigold Hotel”, un film jucat în majoritate de actori britanici. Există bun gust și-n actorie, și de mult nu l-am mai simțit atât de grațios etalat ... Citeşte mai departe »

Ce să faci când simți că nu mai poți

foto: „Noapte înstelată”, de Vincent van Gogh Nu trec prin cea mai fericită etapă a vieții mele, ba chiar dimpotrivă. Anul trecut am emigrat în Statele Unite, pentru că m-am îndrăgostit aici și mi s-a părut cel mai bun motiv pentru a mă muta la capătul lumii. Vedeți, pentru unii, America poate fi începutul lumii, pentru mine a ajuns, în ... Citeşte mai departe »

Trei filme nebăgate în seamă la OSCAR 2016, dar bune de tot

Kate Winslet în „The Dressmaker” Nu mă omor după niciun film dintre cele care-şi aşteaptă anul ăsta rândul la statueta sclipitoare. Am vibrat doar la „Room”, dar până şi-acela e un fel de Hallmark movie pe lângă „La Vita è Bella”, multioscarizatul din 2007, pe o temă similară. Eu aş fi pus şi „Concussion” pe lista nominalizatelor şi aş fi ... Citeşte mai departe »

Filme fără recenzie, dar la care insist să vă duceţi!

foto Mi-am dat seama că pentru filmele care îmi plac cel mai mult şi mă ating cel mai tare acolo undeva sub coaste, unde se spune că are casă sufletul, nu simt nevoia să scriu recenzii. Nu simt nevoia să fac mişto ( iar o recenzie fără un pic de sarcasm pare că n-are haz) sau să iau la puricat ... Citeşte mai departe »

Ce filme vedem în 2015

În buna tradiție a anilor precedenți, Independenţa Film va aduce şi în prima parte a lui 2015 filme care au participat în competiţii, au fost premiate la festivaluri internaţionale de prestigiu precum Cannes, Veneţia, Toronto şi altele. Iată mai jos lista primelor 14 filme care vor avea premiera în România în intervalul 1 ianuarie – 15 septembrie 2015. Mommy / ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 20 de filme de duminică seara

Foto: theiapolis.com Știți care sunt filmele de duminică seara, nu? Acele filme care îți dau o stare (și mai) bună, după un week-end relaxant, și care nu te lasă să vezi lumea în tonuri de gri înainte de începerea unei noi săptămâni. Sunt filme din a căror atmosferă n-ai vrea să te mai desprinzi și care lasă în urma lor ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Cele mai bune filme de Crăciun

Ați luat vacanță? Ați cumpărat cadouri și ați pus totul la punct pentru următoarele săptămâni? V-ați făcut și provizii de popcorn și de alte bunătăți? În cazul ăsta, puteți să vă așezați confortabil în fotoliu și să apăsați „Play”. Într-o epocă în care Crăciunul este tot mai mult o sărbătoare exploatată de comercianți, și-n care noi înșine tindem să ne ... Citeşte mai departe »

Irina Rădulescu: Top 5 filme preferate

Actrița Irina Rădulescu ne-a făcut pe plac și ne-a dezvăluit care sunt cinci dintre filmele sale preferate. Un top din care ne putem inspira de fiecare dată când viața ni se pare fadă și când simțim nevoia să evadăm în alte lumi. IRINA RĂDULESCU: Cel mai drag film sufletului meu este „Bobby Deerfield”, cu Al Pacino şi Marthe Keller, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus