vineri , 3 iulie 2020

Arhivă etichete: filme cinema

Abonare RSS

Ce filme ni se pregătesc pentru decembrie și ianuarie

foto Împătimită a poveștilor filmate cum sunt, am țopăit de bucurie când am găsit in Inbox e-mailul de la Ro Image 2000, cu lansările cinematografice care ni se pun la cale pentru decembrie 2015 și ianuarie 2016. Freamăt de nerăbdare, pentru că sunt titluri despre care am tot citit, iar pe unele ard de curiozitate să le văd. Cum ar ... Citeşte mai departe »

„Magic Mike XXL” se lansează în cinema pe 17 iulie

Producţia Warner Bros. Pictures „Magic Mike XXL” îi reuneşte pe marile ecrane, din 17 iulie, pe Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez şi Gabriel Iglesias, vedetele care au apărut şi în succesul din 2012 „Magic Mike”. „Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. ... Citeşte mai departe »

„Pixels”: jocurile video din anii 1980 ajung curând în cinema

„Pixels” e cea mai grozavă comedie de acţiune în care extratereştrii atacă Pământul, inspirându-se după jocurile video din anii 1980. Filmul e produs de Happy Madison şi 1492 Pictures. La cârma filmului „Pixels” a fost invitat Chris Columbus, care a contribuit la definirea filmelor din anii 1980, scriind scenarii cum ar fi Gremlins sau The Goonies, regizând apoi comedii clasice ... Citeşte mai departe »

Cursa reîncepe cu „Superfurios şi Superiute” din 5 iunie, la cinema

Cu un scenariu şi o regie semnate de echipa Jason Friedberg şi Aaron Seltzer, filmul „Superfurios şi Superiute” parodiază seria de succes „Furios şi Iute” şi aduce, din 5 iunie, pe marile ecrane din ţară multe hohote de râs, maşini tunate, curse ilegale şi fete frumoase. Începând cu „Scary Movie” din anii 2000, cei doi regizori au continuat să colaboreze ... Citeşte mai departe »

„Dezastrul din San Andreas”, din 29 mai pe marile ecrane

Dwayne Johnson revine la cinema din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 2D, 3D, 4Dx şi IMAX 3D. După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta ... Citeşte mai departe »

„Ascensiunea lui Jupiter” se lansează pe 6 februarie în 3D şi IMAX 3D

Channing Tatum şi Mila Kunis formează pentru prima dată un cuplu pe marile ecrane în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, realizată de Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures. Filmul care are premiera în 3D şi IMAX 3D pe 6 februarie.    Jupiter Jones (Kunis) s-a născut sub o stea norocoasă, la care ... Citeşte mai departe »

„Wish I Was Here”, cu Zach Braff și Kate Hudson, în curând la cinema

Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose a Guy in 10 Days), Zach Braff (Garden State, Chicken Little, serialul Scrubs, Oz the Great and Powerfull), Joey King (Crazy, Stupid, Love, Oz the Great and Powerfull) și Pierce Gagnon (Looper, Rio 2) joacă în Wish I Was Here / Rolul vieţii mele, o comedie realizată cu ajutorul a peste 45.000 de ... Citeşte mai departe »

Johnny Depp este „Mortdecai” într-o comedie de spionaj, la cinema

Pungași , aventurieri și cuceritori. Acestea sunt rolurile care l-au făcut celebru pe Johnny Depp, răsfățatul Hollywood-ului de câțiva ani buni încoace. Actorul își adaugă în palmares o nouă performanță: aristocrat britanic iubitor de artă. Artistul se folosește de farmecul său, de performațele actoricești care l-au făcut unic pentru a crea o comedie de spionaj unică. Povestea filmului îl are ... Citeşte mai departe »

Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, în „Taken 3: Teroare în L.A.”

Din 9 ianuarie, Liam Neeson reia pentru a treia şi ultima dată rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în Taken 3: Teroare în L.A., continuarea celebrei serii de acţiune care va fi distribuită în cinematografele din România de Freeman Entertainment. ,,Am fost încântat să revin într-un al treilea film. Am avut unele rezerve la început, pentru că nu ştiam ce ... Citeşte mai departe »

„Şefi de coşmar 2”, cu Jennifer Aniston și Christoph Waltz, în curând pe marile ecrane

Continuare a comediei fenomen din 2011, Şefi de coşmar 2 îi readuce în prim plan pe Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) şi Kurt (Jason Sudeikis), care şi de această dată îşi vor redemonstra statutul de ,,angajaţi model”, din 28 noiembrie, în cinematografe. Lor li se alătură Jennifer Aniston și Christoph Waltz și alți actori cunoscuți, în ceea ce promite ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus