vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: filme Dorotheea Petre

Abonare RSS

Dorotheea Petre: „Poţi să joci vieţile altora fără să plăteşti preţul”

E unul dintre cei mai calzi și expresivi oameni pe care-i cunosc, iar dacă o întâlnești o dată, e de ajuns ca s-o ții minte. Talentul și prezența ei absolut magnetică – pe ecrane sau în afara lor – au transformat-o într-o artistă emblematică pentru generația ei. Dar Dorotheea Petre nu se ia prea mult în serios, să știți, când ... Citeşte mai departe »

„Miracolul din Tekir”, cu Dorotheea Petre, în curând la cinema

La 10 ani distanță de filmul „Ryna”, regizoarea Ruxandra Zenide reia colaborarea cu actrița Dorotheea Petre în „Miracolul din Tekir”, o co-producție Elveția-România ce dezbate o temă sensibilă și incomodă: misticismul. În acest film, Ruxandra Zenide crează un univers specific în care natura, în aspectul ei misterios și creator, este un personaj central în film. Povestea filmului se creează în ... Citeşte mai departe »

Cursuri de actorie, cu Dorotheea Petre: cum te poți înscrie

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie „Fii actor”, în Bucureşti, în această iarnă. Înscrierile se fac până pe 27 ianuarie, la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de ... Citeşte mai departe »