duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: fiu

Abonare RSS

Nu s-a crezut niciodată frumoasă: Audrey Hepburn spunea că „are nasul și picioarele prea mari și sânii prea mici”

Audrey Hepburn nu s-a considerat niciodată frumoasă, dezvăluie fiul cel mic al legendarei actrițe, care va lansa curând o nouă carte, Audrey in Rome. Luca Dotti a povestit, pentru Vanity Fair, câteva lucruri intime despre mama sa, în contextul în care se pregătește să lanseze o nouă carte, ce va include în jur de 200 de fotografii cu actrița, realizate ... Citeşte mai departe »

Prințesa Caroline de Monaco a devenit bunică

Motiv de bucurie la casa regală de Monaco: Prințesa Caroline a devenit bunică, după ce logodnica fiului său Andrea a dat naștere unui băiețel, joi. Familia urmează să dea publicității, în curând, și numele copilului. Columbianca Tatiana Santo Domingo, în vârstă de 29 de ani, a născut joi un băiețel, primul pentru ea și Andrea Casiraghi. Palatul Monaco a declarat ... Citeşte mai departe »

Leslie Hawke: Cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-am primit vreodată

Am invitat-o pe Leslie Hawke să ne spună care sunt cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-a primit vreodată. Fondatoarea Asociației OvidiuRo, care și-a găsit un rost în România, ajutând copii nevoiași, și-a amintit de câteva experiențe cu „aură mistică”.  LESLIE HAWKE: Un teolog catolic pe nume Thomas Merton a spus ceva cu care sunt de acord: „Lucrurile de care avem ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus