duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: flamenco

Abonare RSS

„Carmina Burana”, cu Ballet Flamenco de Madrid, la Sala Palatului

Ballet Flamenco de Madrid, una dintre cele mai prestigioase trupe de flamenco din lume, va demonstra pe viu spectatorilor că flamenco este o artă, este viața în sine, un univers de pasiune, un dans al senzualității, seducției, suferinței și al bucuriei. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artiști de notorietate internațională, muzicieni și dansatori, vor putea fi ... Citeşte mai departe »

„Best of Los Vivancos”: spectacol de flamenco la Sala Palatului

Los Vivancos, cea mai iubita trupă de dansatori de flamenco din lume, îi invită pe toţi iubitorii dansului şi muzicii spaniole să asiste la una dintre cele mai spectaculoase producţii artistice din portofoliu. Spectacolul „Best of Los Vivancos” se va desfăşura în data de 22 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu orele 19:30 şi reprezintă cu siguranţă un ... Citeşte mai departe »

Concha Buika, pentru prima oară în România, la Opera Națională

Unul dintre evenimentele muzicale majore ale anului, Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!”, organizat de Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” revine în 2013 cu cea de-a VI-a ediţie, ce va avea loc între 7 şi 17 noiembrie. Evenimentul va fi deschis de artista de flamenco Concha Buika. Opera Naţională Bucureşti va găzdui pe parcursul festivalului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus