marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: flori

Abonare RSS

Ca fulgii de păpădie

foto Când eram mică, îmi plăcea la nebunie să rup câte-un fir de păpădie din iarbă și să-i suflu puful în vânt. Probabil că toți copiii adorau să facă asta. Grădina noastră era plină de copaci și de flori de toate felurile, dar păpădia era preferata mea, tocmai din motivul ăsta, că-mi oferea un prilej de joacă. Nu știu cum ... Citeşte mai departe »

Un ceas pentru artă, în „Lumea florilor”, la Galeria de Artă Europeană a MNAR

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 1 martie, orele 11.30, la o vizită cu ghidaj gratuit în Galeria de Artă Europeană a MNAR, având ca temă Lumea florilor. Prezentarea este susţinută de Elena Ciocoiu, specialist în cadrul secţiei Educaţie, Comunicare, Proiecte Culturale şi Marketing. Participarea se face numai pe bază de programare prin e-mail la programari@art.museum.ro sau ... Citeşte mai departe »

Băsescu i-a trimis lui Ponta o felicitare și un buchet de crini, de ziua lui

Traian Băsescu a declarat, astăzi, că l-a felicitat pe Victor Ponta pentru ziua lui de naștere și că i-a trimis chiar și un buchet de flori. Întrebat de fel de flori a ales pentru premier, președintele a declarat că i-a trimis crini. Aflat pe șantierul gazoductului Iași-Ungheni, șeful statului le-a dezvăluit jurnaliștilor că l-a felicitat încă de joi pe Victor ... Citeşte mai departe »

Otilia Caloian: „Eu nu vând doar flori, vând fericire”

După aproape un deceniu în care a profesat ca jurnalistă, a renunțat la presă și a pornit în cea mai frumoasă aventură a vieții sale. Astăzi, are propria ei afacere, pe care a crescut-o cu ambiție și pasiune autentică: florăria online www.florifrumoase.ro și agenția organizatoare de evenimente Jolies Events. Otilia Caloian este un om care vă va inspira, cu siguranță, și ... Citeşte mai departe »