luni , 1 martie 2021

Arhivă etichete: folk

Abonare RSS

Adrian Sărmășan: „Muzica folk reprezintă acel izvor limpede al omului liber”

Spune despre Vama Veche că este „ultimul bastion neexplodat” de la Marea Neagră, așa cum muzica folk este, probabil, o ultimă redută în fața muzicilor artificiale atât de promovate astăzi. Adrian Sărmășan, prințul vânător de versuri și melodii autentice, în dialog cu LaRevista.ro. Cine este şi de unde vine Adrian Sărmășan? Jurnaliştii te-au prezentat mereu într-o lumină boemă, care te ... Citeşte mai departe »

Folkul românesc, premiat la On Air Music Awards. Noi categorii de nominalizări

Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sărmășan şi Cristi Dumitrașcu sunt cei cinci nominalizaţi la secţiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelenței în industria muzicală din România, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Piesa „Târziu”, a cunoscutului interpret de muzică folk Emeric Imre, lansată pe 11 octombrie ... Citeşte mai departe »

Mircea Baniciu cântă alături de Josef Kappl, la Hard Rock Café

Basistul care a făcut istorie alături de trupă Phoenix, Josef Kappl, vine la Hard Rock Café ca invitat special alături de Mircea Baniciu în cadrul showului pe care marele artist îl va susţine pe 14 martie pentru fanii săi bucureşteni. Alături de bass, Josef a cântat în trupa Phoenix şi ca violonist şi solist vocal, pe anumite piese, încă din ... Citeşte mai departe »

„Iubire divină”: Mihai Napu cântă la Aida Pub, pe 21 februarie

Și-a făcut „stagiul militar” în „Totuși” și „Vacanța Muzicală”, iar acum își permite să fie cu adevărat un conducător al propriei cariere artistice, cu muniție ce vindecă inimi prin muzică. Joi, 21 februarie, Mihai Napu va veni la Aida Pub pentru a ne demonstra de ce este în stare! Cine poftește și cine se învrednicește a-l vedea și asculta live ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus