marți , 27 octombrie 2020

Arhivă etichete: Forever Crazy

Abonare RSS

Naşterea unor muze: dansatoarele Le Crazy, între legendă şi fantezie

Artistele Crazy Horse Paris au fost, de-a lungul timpului, muze pentru artişti consacraţi, dar şi pentru milioanele de spectatori ce au trecut pragul show-urilor live marcaLe Crazy. Prezenţa dansatoarelor pe scena celui mai senzual cabaret din lume implică, pe lângă talentul ieşit din comun, trăsături unice care dezvăluie o frumuseţe şi o carismă inconfundabile, cât şi ore întregi de pregătire ... Citeşte mai departe »

Le Crazy sărbătoreşte 62 de ani de istorie pe scena de la Bucureşti

Cel mai renumit spectacol de cabaret din lume, Le Crazy Horse Paris, cunoscut sub numele de Le Crazy, va sărbători în luna mai pe scena de la Bucureşti 62 de ani de istorie cu un spectacol impresionant –  Forever Crazy. Show-ul Forever Crazy va avea patru reprezentaţii, la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center, în perioada 23 – 26 mai, evenimentul ... Citeşte mai departe »

Crazy Horse Paris aduce la Bucureşti cel mai cunoscut show de cabaret: Forever Crazy

Crazy Horse Paris, cunoscut în lumea întreagă sub numele de Le Crazy, prezintă în premieră la Bucureşti spectacolul Forever Crazy, într-o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfăşura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center Bucureşti. Seria de evenimente este organizată de Amphitrion şi va avea loc în perioada 23 – 26 mai 2013. Cel mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus