joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: fumat

Abonare RSS

J. Nadimi: „Ar trebui să avem o singură cultură, aceea de a fi buni unii cu alții”

Există un loc cu totul special în Atlanta, unde ne place să mergem din când în când: J’s Cigars, un magazin de trabucuri cu un spațiu mic și foarte plăcut unde poți să stai și să fumezi, un fel de bar în care te simți ca la tine acasă, în sufragerie. Cafeaua ți-o oferă chiar J., patronul, și e din ... Citeşte mai departe »

Fumurile nedemocratice ale noii legi antifumat

foto Noile amendamente la legea antifumat urmează să fie dezbătute în Parlament şi supuse aprobării Camerei Deputaţilor şi nu am nicio îndoială că totul va merge uns. Pentru că-n UE şi alte ţări din lume aşa arată legea, o să o adoptăm şi noi ca orbeţii, rapid, întrucât: Nu presupune muncă şi punerea minţii la contribuţie, dar va genera aplauze ... Citeşte mai departe »

Romy Schneider, la prima țigară

foto Actrița austriacă Romy Schneider, fotografiată în 1955, chiar în anul în care începuse să lucreze la trilogia „Sissi”, rolul cel mai popular din cariera sa. Autorul fotografiei nu este cunoscut, însă mai multe surse susțin că Schneider fuma aici pentru prima dată. Avea 17 ani. A continuat să fumeze pentru tot restul vieții sale scurte, câte două sau trei ... Citeşte mai departe »

O țigară cu Oriana Fallaci

Foto: www.denstoredanske.dk Cea mai cunoscută, probabil și cea mai reușită fotografie a celebrei ziariste Oriana Fallaci. Ca în majoritatea portretelor sau instantaneelor care s-au păstrat cu figura ei în marea bază de date online, Fallaci apare fumând (spunea că fumatul o „dezinfectează”) și, de data aceasta, privind către obiectiv cu relaxare și încredere. În plus, lasă impresia unui sentiment de satisfacție ... Citeşte mai departe »

Sfat de frumusețe de la Susan Sarandon: „Să nu fumezi tutun!”

Actrița Susan Sarandon spune că principalul secret al frumuseții sale este faptul că a renunțat la fumat, însă este de părere că marijuana nu afectează pielea la fel de puternic precum tutunul obișnuit. Susan Sarandon, care este într-o formă fizică admirabilă la vârsta de 67 de ani, a declarat că umorul și o dispoziție optimistă o ajută să-și mențină frumusețea. ... Citeşte mai departe »

Fumători celebri care adoră țigara de modă veche – GALERIE FOTO

În timp ce unele celebrități fumează țigări electronice, afișându-le ca pe un accesoriu excentric, altele au rămas fidele țigărilor clasice, de modă veche. Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson, Bruno Mars și Katherine Heigl sunt doar câteva dintre starurile care au adoptat, în ultima perioadă, țigara electronică, în ciuda controverselor legate de substanțele pe care aceasta le conține. De partea cealaltă, celebrități ... Citeşte mai departe »

Diana Vasiliu: „Țigara e o crimă împotriva libertăţii personale. Te subjugă şi habar n-ai”

Fostă fumătoare pătimașă, Diana Vasiliu îi ajută astăzi pe cei încă prizonieri ai acestui viciu să se elibereze de dependență. După ce a reușit să scape de fumat – cum îi place să spună – a decis să aducă în România cea mai eficientă metodă în domeniu, la nivel mondial. A renunțat la jobul său bine plătit în publicitate și ... Citeşte mai departe »

Plăcerea vinovată a lui Gwyneth Paltrow: Fumez o țigară pe săptămână, sâmbăta seara

Este una dintre ambasadoarele stilului de viață sănătos, promovând alimentația echilibrată și sportul susținut. Dar chiar și Gwyneth Paltrow recunoaște că fumează o țigară pe săptămână, sâmbăta seara, acesta fiind momentul ei de răsfăț vinovat. Totodată, actrița mărturisește că a folosit injecțiile cu Botox pentru a părea mai tânără, dar spune că nu va mai apela niciodată la această metodă ... Citeşte mai departe »

Ce ne afectează cel mai mult sănătatea. Tensiunea arterială crescută, pe primul loc

Unul dintre cele mai mari proiecte de cercetare de acest tip, Studiul Global Burden of Disease, realizat în anul 2010, a dezvăluit care sunt factorii cu cele mai mari riscuri pentru sănătate: tensiunea arterială crescută este factorul de risc cel mai important, la nivel global. Specialiștii MediHelp International şi Bupa International comentează rezultatele şi afirmă că acestea sunt reflexia clară ... Citeşte mai departe »

Dependența de fumat la adolescenți, legată de moștenirea genetică

Moștenirea genetică ar putea fi de vină pentru faptul că unii adolescenți devin dependenți de fumat, potrvit unui nou studiu. Cercetătorii au analizat date culese pe o perioadă de peste 40 de ani, pentru a stabili un grad de risc genetic pentru fumători. Apoi, au pus sub lupă genele a peste 1.000 de neo-zeelandezi, de la naștere și până la ... Citeşte mai departe »