vineri , 17 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Funeralii fericite

Abonare RSS

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele, revine la Cinema Patria

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul lui Horaţiu Malaele cu zeci sau chiar sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă, ani la rând. La aniversarea celor zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv „Sunt un orb”, actorul continuă seria de reprezentaţii şi revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015, pe scena ... Citeşte mai departe »

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele, la Cinema Patria

Din „dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din „dragoste animalieră” sau pur şi simplu, din dragoste pentru cultură, îndrăgitul actor Horaţiu Malaele va invită să votaţi buna-dispoziție, căci pe 24 mai, de la ora 20:00, cinematograful Patria din Capitală va găzdui spectacolul de mare succes „Sunt un orb”, urmat de proiecţia gratuită a filmului  ”Funeralii fericite. Probabil cel mai bun ... Citeşte mai departe »

Horațiu Mălăele a pregătit covorul roșu pentru „Funeralii Fericite”

După avanpremiera avută la începutul acestei săptămani, lansarea în cinematografe a filmului Funeralii Fericite va fi sărbătorita vineri seara, cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO, unde va avea loc premiera de gală a celui mai recent lungmetraj semnat de Horațiu Mălăele. Printre invitații de seamă care vor participa la eveniment se regăsesc și colegi de scenă ai regizorului ... Citeşte mai departe »

Horaţiu Mălăele cântă pentru prima dată în cariera sa, în „Funeralii fericite”

Un proiect ambiţios şi o provocare dublă pentru maestrul Horațiu Mălăele, filmul Funeralii fericite, pentru care este  atât regizor cât şi protagonist, ajunge în premieră pe marile ecrane din 7 iunie, când spectatorii vor avea ocazia să îl asculte pe actor cântând pentru prima dată în cariera sa. Cunoscut printre colegii săi ca fiind complet afon, Mălăele n-a mai cântat ... Citeşte mai departe »

„Funeralii fericite”: Horațiu Mălăele joacă din nou alături de fiul său, Bogdan

Horațiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia Funeralii fericite, din 7 iunie, pe marile ecrane. După ce a mai aparut alături de tatăl său în filmul Poker, regizat de Sergiu Nicolaescu și în cunoscutul serial Las Fierbinți, Bogdan pare hotărât să calce pe urmele celebrului său parinte. În Funeralii fericite, tânărul în vârstă de 26 ... Citeşte mai departe »

Vladimir Cosma semnează coloana sonoră a filmului „Funeralii fericite”

Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat să semneze pentru prima dată coloana sonoră a unui film românesc, după ce a cucerit milioane de spectatori în Franța cu muzica pentru producții cinematografice reputate, printre care se numără și capodopera lui Ettore Scola, Balul. Din 7 iunie, muzica talentatului Vladimir Cosma va răsuna pe marile ecrane ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus