joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: Gabi Urda

Abonare RSS

Prima ediție Yard Sale din 2017

În noul an, Yard Sale continuă seria de evenimente dedicate garderobelor uzate fizic, dar nu şi moral. „Ediţie după ediţie şi am ajuns la numărul 68, în aproape patru ani, iar scotoceala prinde contur şi comunitatea Yard Sale se măreşte. Aşadar, anunţăm prima întâlnire din 2017: 14 şi 15 Ianuarie, la Centru, în Pasajul Victoria! Cumpărături cu buget mic, din ... Citeşte mai departe »

Gabi Urdă: „Hainele m-au ajutat mai mult decât m-au îmbrăcat”

Dintre toate blogurile de modă pe care le știu, al ei mi se pare cel mai util și mai bine documentat. Gabi Urdă nu etalează haine doar de dragul pasiunii ei pentru estetic, pe care o are din plin, ci scrie practic și punctual despre lucruri care ne frământă pe toți, fie că ne place sau nu. O cunosc pe Gabi ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de ianuarie are loc la Jacques Pot

An nou, casă nouă.  Yard Sale 23 & 24 Ianuarie, 10:30-18:00 – prima ediţie pe 2016, are loc la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti, foarte aproape de Dianei 4, unde se ținea până acum cel mai inedit târg din București. „La Yard Sale, te simţi ca în casa celui mai bun prieten! De ... Citeşte mai departe »

Ce nu trebuie să ratezi luna asta: workshop de stil cu Gabi Urdă

Unde: Simbio, str. Negustori, nr. 26 Când: 20 iunie, 11.00-13.00, 13.30  Înscrieri și informații: contact@gabiurda.ro „Costa un pic, nu-i gratis, dar merită, pe cuvânt: 80 lei (plata în avans). Vorbim despre siluetele noastre reale și dilemele noastre, la fel de reale, din dulap, despre rezolvări și trucuri punctuale, testate. Despre stil personal și cum să ajungem să-l folosim pentru a ne ... Citeşte mai departe »

Noile reguli vestimentare: cum să depășești vechile tabu-uri în modă

Foto: orchidbleu.com Ne-am început călătoria în lumea hainelor fiind îmbrăcaţi de alţii. Apoi, am învăţat pas cu pas să o facem singuri, ba prin imitație, ba aplicând regulile dezvăluite de mame sau bunici… Apoi, am ieşit în lume şi imaginea noastră a fost comparată cu a altora. Am crescut, hainele şi obiceiurile noastre vestimentare au devenit nişte carcase mici, care ... Citeşte mai departe »

Proiect13: al doilea weekend de workshopuri „Cum mă îmbrac”

Proiect13 prezintă cel de-al doilea weekend de workshopuri de educaţie vestimentară, „Cum mă îmbrac”, în Vesuvio Café, pe 8 şi 9 februarie, între orele 11:00-16:00. Proiect13  este o platformă educativă ce reuneşte zece workshopuri şi trei ateliere desfăşurate pe parcursul unei luni. În cadrul celui de-al doilea workshop, Gabi Urda, Consultant Comunicare şi Designer, va vorbi despre garderoba personală şi redefinirea ... Citeşte mai departe »

„Cum mă îmbrac”: workshopuri şi ateliere de educaţie vestimentară

Proiect13 demarează o nouă platformă, de data aceasta axată pe educaţie vestimentară, începând cu 1 februarie, în Vesuvio Café. Proiect13  este o platformă educativă ce reuneşte zece workshopuri şi trei ateliere desfăşurate pe parcursul unei luni. Platforma „Cum mă îmbrac…” cuprinde o serie de întâlniri organizate săptămânal, sâmbăta şi duminica, între orele 11:00-16:00. În cadrul workshopurilor, Gabi Urda, Consultant Comunicare şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus