marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Gabriel Cotabita

Abonare RSS

Gabriel Cotabiță: „Fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea”

Gabriel Cotabiță le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în ultimele luni, în care a avut grave probleme de sănătate, și ne-a transmis fanilor că se vor revedea foarte curând. Artistul a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care le mulțumește persoanelor care i-au transmis gânduri bune în ultimele luni și în care le ... Citeşte mai departe »

Gabriel Cotabiţă și Matteo au filmat clipul piesei „Ce zi liniştită” – GALERIE FOTO

Gabriel Cotabiţă și Matteo au filmat recent videoclipul piesei “Ce zi liniştită”, o coproducţie Roton Music / MediaPro Music. Melodia, la care cei doi artişti au început să lucreze încă din toamna anului trecut, a fost finalizată chiar cu puţin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiţă. Dragostea de viaţă, bucuria cu care trebuie întâmpinată fiecare ... Citeşte mai departe »

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital

foto Gabriel Cotabiță a fost externat, joi, din Spitalul Elias din București, starea lui fiind acum ameliorată. Cântărețul va continua tratamentul de recuperare în ambulatoriu. „Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare”, a spus ... Citeşte mai departe »

Gabriel Cotabiță e în stare stabilă, dar a suferit leziuni cerebrale grave

Foto: adevarul.ro Gabriel Cotabiță, care a fost găsit inconștient, vinerea trecută, într-un hotel din București, se află în stare stabilă, dar a suferit leziuni cerebrale grave, spun surse medicale din Spitalul Floreasca, unde cântărețul este internat în secția de Terapie Intensivă. Gabriel Cotabiță a fost supus unui nou RMN, care a indicat zone cu leziuni cerebrale grave. „Starea lui Gabriel ... Citeşte mai departe »