miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: gala

Abonare RSS

Zoli Toth organizează a doua ediție a galei ON AIR MUSIC AWARDS

În 29 aprilie 2014, Zoli Toth organizează gala ON AIR MUSIC AWARDS, eveniment ce îşi propune să aducă în atenţia unui public cât mai larg şi să omagieze realizări ale artiştilor şi genurilor muzicale mainstream, dar şi pe acelea ale artiştilor şi genurilor muzicale de nişă. A doua ediţie a Galei Elitei Industriei Muzicale din România va avea loc la ... Citeşte mai departe »

Gala Avanpremiere a ajuns la cea de-a 12-a ediție. Rhea Costa și Natalia Vasiliev, printre participanți

Gala AVANPREMIERE– cel mai important eveniment de fashion mulţi brand din România ajunge la cea de-a doisprezecea ediţie. Acesta se va desfăşura pe 23 mai, la orele 20.00, în exotica şi inedita locaţie din Serele Bell’Agio Casa. „Bucureştiul are un mediu cultural şi academic remarcabil, care înlesneşte înrădăcinarea pe lungă durată a unui eveniment de anvergură și complexitate, precum AVANPREMIERE. ... Citeşte mai departe »

Gala premiilor UNITER va fi transmisă în direct la TVR

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit luni, 13 mai, de la ora 21.00, Gala premiilor UNITER, ediţia a XXI-a. Va fi o transmisiune directă, în trei părţi, de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. După 20 de ediţii bucureştene, ediţia a XXI-a Galei premiilor UNITER va fi organizată în atmosfera caldă şi, totodată, somptuoasă a Sălii ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth: Nu vreau să schimb nimic în muzică, ci să aduc în atenţia publicului valori autentice

Pe 15 aprilie 2013, Zoli Tóth, alături de compania Star Management, pe care o conduce împreună cu Anca Lupeş, organizează gala On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să onoreze excelenţa în industria muzicală românească, să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului şi să sprijine dezvoltarea viitorilor muzicieni. De curând, Zoli ne-a vorbit ... Citeşte mai departe »

Folkul românesc, premiat la On Air Music Awards. Noi categorii de nominalizări

Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sărmășan şi Cristi Dumitrașcu sunt cei cinci nominalizaţi la secţiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelenței în industria muzicală din România, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Piesa „Târziu”, a cunoscutului interpret de muzică folk Emeric Imre, lansată pe 11 octombrie ... Citeşte mai departe »

Zoli Toth, despre gala On Air Music Awards: Pentru a face performanţă în viitor, trebuie să acordăm atenţie muzicii de astăzi

Pe 15 aprilie 2013, Zoli Toth (SISTEM), alături de compania Star Management, pe care o conduce împreună cu Anca Lupeş, organizează gala On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să onoreze excelenţa în industria muzicală românească, să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului şi să sprijine dezvoltarea viitorilor muzicieni. Cei mai importanţi artişti ... Citeşte mai departe »

„Toată lumea din familia noastră”, de Radu Jude, marele câștigător la Gopo 2013

„Toată lumea din familia noastră”, regizat de Radu Jude, a primit premiul pentru cel mai bun film, la gala premiilor Gopo, care a avut loc, luni seară, la Opera Națională București. De altfel, filmul lui Jude a fost marele câștigător al acestei ediții, fiind recompensat cu alte cinci premii. Cea de-a șaptea gală a premiilor Gopo a fost cu noroc ... Citeşte mai departe »

Star Management lansează „ON AIR MUSIC AWARDS”, gala oamenilor care contează în muzica autohtonă

Star Management premiază unii dintre cei mai importanţi oameni ai industriei muzicale româneşti, în cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc, pe 15 aprilie 2013, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. „On Air Music Awards” reuneşte artişti şi oameni care fac posibilă apariţia acestora în faţa publicului, fiind primul eveniment de acest ... Citeşte mai departe »

Filmul „Poziția copilului” are premiera de gală pe 4 martie

„Poziţia copilului”, filmul semnat de Călin Netzer și premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, va avea premiera de gală la Teatrul Naţional Bucureşti, luni, la ora 19.30, informează Parada Film. Filmul poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din ... Citeşte mai departe »

Peste 40 de milioane de americani au urmărit gala premiilor Oscar 2013

Cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, a fost urmărită de peste 40 de milioane de americani. Audiența înregistrată a fost cea mai bună din ultimii trei ani, potrivit datelor furnizate de compania Nielsen, cu toate că prestația de gazdă a actorului Seth MacFarlane a fost criticată de ... Citeşte mai departe »