vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: galerie arta

Abonare RSS

„God! Just a moment! Please!”: expoziție de grafică de Robert Dumitrescu

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită luni, 15 decembrie 2014, de la ora 18.30, la vernisajul expoziției de grafică „God! Just a moment! Please!”, semnată de artistul Robert Dumitrescu. „În viaţă am acceptat mai mult răul. Oricum, nu aveam ce să fac. Am zâmbit chiar şi atunci când eram trist sau supărat, pentru că ştiam că tristeţea, ca ... Citeşte mai departe »

„Moravuri”: expoziție de Petre Mihai Nilă, la Galeria KronArt

La o oră devenită de acum ritualică (13), galeria KronART vernisa, pe 6 mai, expoziția „Moravuri” a sculptorului Petre Mihai Nilă. Obișnuit, veți spune. Și totuși, cât de neobișnuit…Sau invers, totuna. Piese din bronz emanând, toate, o stranie senzație de forță, de monumentalitate concentrată, diseminate în spațiul galeriei, recompun fiziologia și etica, ba chiar (filocalic, aproape), lupta cu patimile care ... Citeşte mai departe »

„Colours Symphony – Blue”: expoziție de pictură

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită într-o călătorie fascinantă în lumea artei, reprezentată printr-o nouă expoziție de pictură ce face parte din seria evenimentelor „Colours Symphony”, dedicate culorilor curcubeului. De data aceasta, vedeta expoziției este albastrul. Fie că este vorba de culoarea mărilor sau de nuanțele aproape indescifrabile ale cerului, albastrul evocă spaţiile deschise, calmul, liniştea, pacea, libertatea. ... Citeşte mai departe »

„Toamnă barocă” la Palatul Brukenthal din Avrig

Contese şi conţi, baroni şi baronese, muschetari şi personaje mai mult sau mai puţin de poveste își dau întâlnire sâmbătă, 5 octombrie 2013, la Palatul Brukenthal de la Avrig, pentru a participa la cea de-a cincea ediție a Festivalului „Toamnă barocă la Avrig”. Organizatorii pregătesc o zi cu adevărat specială, în care miresmele toamnei se vor împleti cu frumusețea picturilor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus