vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: George Clooney casatorit

Abonare RSS

George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, Amal Alamuddin

Actorul George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă seara, la Veneția. „George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit sâmbătă, 27 septembrie, într-o ceremonie privată în Veneţia, Italia”, a confirmat agentul de presă al lui Clooney, citat de Vanity Fair. Evenimentul a avut loc la Hotelul Aman, situat în ... Citeşte mai departe »

George Clooney s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin

George Clooney s-a logodit și urmează să se căsătorească cu iubita lui, Amal Alamuddin, o avocată în drepturile omului, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internațională. Cei doi sunt extrem de discreți în ce privește relația lor, însă editorii site-ului E!News scriu că Amal Alamuddin poartă deja pe deget un inel de logodnă primit de la George Clooney. ... Citeşte mai departe »

De ce nu se căsătorește George Clooney

În ciuda relațiilor pe care le-a avut și care au făcut deliciul presei internaționale, este cunoscut drept unul dintre burlacii cei mai râvniți ai planetei. Nici una dintre iubitele sale nu au reușit să-l convingă să le ducă la altar, iar astăzi, după ce s-a despărțit și de Stacey Keibler, George Clooney recunoaște că este el însuși „surprins” de faptul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus