vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: George Clooney

Abonare RSS

„Money Monster” sau cum disperarea te transformă într-un monstru

foto Sunt filme în care povestea, înlănțuirea de întâmplări, e doar un pretext pentru etalarea orgoliilor regizorale, pentru demonstrații de forță actoricească, pentru artificii de imagine și scamatorii de efecte speciale la care lucrează sute de oamenii ca să dea bine și credibil în 3D. Și sunt filme în care povestea e totul. Întâmplările sunt redate de dragul întâmplărilor, jocul ... Citeşte mai departe »

Trei comedii cu plus şi minus

foto Dacă ai chef să mergi la cinema ca să râzi cu poftă, nu ca să ieşi din sală devastat de vreo dramă abisală, iată trei recomandări uşurele şi haioase, potrivite zilelor leneşe de week-end. Zoolander 2 foto Mărturisesc că n-am apucat să vizionez acest film, pentru că vreau să văd şi partea întâi înainte de a trece la a ... Citeşte mai departe »

Aproape vintage: cum arăta George Clooney în 1989

Foto: luxury.millionairematch.com Fotograful Kevin Wilkes a dat publicității o colecție de fotografii vechi cu George Clooney, pe când actorul era încă un necunoscut cu părul ceva mai lung și perciuni. Pozele au fost realizate în 1989, înainte ca starul să dea lovitura cu rolul său din „E.R.”. George Clooney avea 28 de ani când a pozat pentru Kevin Wilkes și ... Citeşte mai departe »

„The Grand Budapest Hotel” și „Boyhood”, cele mai bune filme la Globurile de Aur 2015

Foto: www.tripadvisor.co.uk „The Grand Budapest Hotel”, de Wes Anderson, a fost desemnat cel mai bun film de comedie, iar „Boyhood” a fost premiat pentru cel mai bun film-dramă, la cea de-a 72-a gală a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, California. Eddie Redmayne a primit Globul de Aur pentru cel mai ... Citeşte mai departe »

George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, Amal Alamuddin

Actorul George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă seara, la Veneția. „George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit sâmbătă, 27 septembrie, într-o ceremonie privată în Veneţia, Italia”, a confirmat agentul de presă al lui Clooney, citat de Vanity Fair. Evenimentul a avut loc la Hotelul Aman, situat în ... Citeşte mai departe »

George Clooney s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin

George Clooney s-a logodit și urmează să se căsătorească cu iubita lui, Amal Alamuddin, o avocată în drepturile omului, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internațională. Cei doi sunt extrem de discreți în ce privește relația lor, însă editorii site-ului E!News scriu că Amal Alamuddin poartă deja pe deget un inel de logodnă primit de la George Clooney. ... Citeşte mai departe »

De ce nu se căsătorește George Clooney

În ciuda relațiilor pe care le-a avut și care au făcut deliciul presei internaționale, este cunoscut drept unul dintre burlacii cei mai râvniți ai planetei. Nici una dintre iubitele sale nu au reușit să-l convingă să le ducă la altar, iar astăzi, după ce s-a despărțit și de Stacey Keibler, George Clooney recunoaște că este el însuși „surprins” de faptul ... Citeşte mai departe »

Sandra Bullock şi George Clooney revin pe marile ecrane, în „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”

Câştigătorii Premiului Oscar, actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”, un thriller palpitant care te va teleporta în infinitul şi implacabilul cosmos. Filmul regizat de Alfonso Cuaron este distribuit de MediaPro Distribution în cinematografele din ţară începând cu 4 octombrie. Sandra Bullock joacă rolul dr. Ryan Stone, un medic strălucit, care pleacă în ... Citeşte mai departe »

Oscar 2013: „Argo”, cel mai bun film. Ben Affleck, teribil de emoționat pe scenă. Citește lista câștigătorilor

Lungmetrajul „Argo”, de Ben Affleck, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor premii, care a avut loc duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles. Cea care a prezentat cea mai importantă categorie a premiilor Oscar, „cel mai bun film”, a fost prima doamnă a Statelor Unite, cu ajutorul actorui ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus