joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Giuseppe Verdi

Abonare RSS

Premieră în istoria Operei Naţionale Bucureşti: „La traviata”, preluată de Opera Philadelphia

Pentru prima dată în istoria instituției, un spectacol produs de Opera Naţională Bucureşti a fost preluat de către o companie din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre spectacolul „La traviata” de Giuseppe Verdi, în regia lui Paul Curran şi scenografia lui Gary McCann, care a avut premiera la Bucureşti în data de 30 octombrie 2014,  cu ocazia deschiderii stagiunii ... Citeşte mai departe »

O seară cu Verdi: LaRevista.ro te trimite la operă!

Dragi prieteni, ne-am gândit să vă facem un mic cadou, la început de an – ceva care să vă bucure și să vă destindă, și să vă îmbogățească puțin viața cotidiană. Ce spuneți de două bilete la operă? Împreună cu reprezentanții Operei Naționale București v-am și ales un spectacol care sperăm să vă fie pe gust: celebra „La Traviata” a ... Citeşte mai departe »

O nouă întâlnire cu muzica lui Verdi: RIGOLETTO, pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Opera Naţională Bucureşti (ONB) invită publicul vineri, 19 aprilie, ora 19.00, la o nouă reprezentaţie a spectacolului Rigoletto de Giuseppe Verdi, în care rolul titular va fi interpretat de baritonul Vasile Chişiu, în vreme ce rolul Gilda va prinde viaţă graţie tinerei soprane Veronica Anuşca, câştigătoare a PremiuluiI la Concursul Internaţional de Canto „Maeştrii Artei Lirice – Petre Ştefănescu-Goangă” (2011),organizat ... Citeşte mai departe »

Gala Giuseppe Verdi – Richard Wagner: 200 de ani de la naştere, la Opera Națională

Opera Naţională Bucureşti (ONB) organizează sâmbătă, 30 martie, respectiv duminică 31 martie, începând cu ora 19.00, Gala Giuseppe Verdi – Richard Wagner: 200 de ani de la naştere. Una dintre cele mai importante instituţii muzicale din România aniversează 200 de ani de la naşterea celor doi mari compozitori printr-un concert de gală extraordinar, cu participarea soliştilor români de renume internațional ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus