vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Gopo

Abonare RSS

„Toată lumea din familia noastră”, de Radu Jude, marele câștigător la Gopo 2013

„Toată lumea din familia noastră”, regizat de Radu Jude, a primit premiul pentru cel mai bun film, la gala premiilor Gopo, care a avut loc, luni seară, la Opera Națională București. De altfel, filmul lui Jude a fost marele câștigător al acestei ediții, fiind recompensat cu alte cinci premii. Cea de-a șaptea gală a premiilor Gopo a fost cu noroc ... Citeşte mai departe »

Mitică Popescu va primi un premiu Gopo pentru întreaga carieră

Mitică Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiți maeștri ai comediei românești, va fi recompensat pentru întreaga sa carieră cu un premiu Gopo, la ediția 2013 a galei Gopo. Evenimentul va avea loc pe 25 martie, la Opera Națională din Capitală. De-a lungul timpului, în cadrul galei Gopo au mai fost premiați pentru întreaga carieră actori precum Iurie Darie, Ion Besoiu, ... Citeşte mai departe »

„Omulețul lui Gopo”, prezent la Carnavalul Internaţional al Copiilor de la Veneţia

În perioada 2 – 12 februarie 2013, în Pavilionul Expoziţiilor din Giardini della Biennale din Veneţia a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Carnavalului Internaţional al Copiilor, la care România s-a bucurat de un adevărat succes prin prezentarea unui proiect dedicat celebrării a 90 de ani de la naşterea maestrului Ion Popescu-Gopo (1923-1989). La cea de-a patra ediţie a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus