joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Grace Kelly

Abonare RSS

În culisele premiilor Oscar: Grace Kelly și Audrey Hepburn

foto Grace Kelly, în culisele RKO Pantages Theatre, în timpul celei de-a 28-a ediții a premiilor Oscar, în 1956, alături de Audrey Hepburn. Cele două actrițe așteptau să intre în scenă pentru a înmâna un premiu. O lună mai târziu, Kelly s-a căsătorit cu Prințul Rainier de Monaco și a devenit Prințesa Grace.   Citeşte mai departe »

Jump Book: Brigitte Bardot, Audrey Hepburn și Richard Nixon, fotografiați în aer

Brigitte Bardot O mulțime de personalități, printre care Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Peter Ustinov, John Steinbeck sau Grace Kelly, apar imortalizate în timp ce săreau, într-o colecție de fotografii inedite semnate de artistul american Philippe Halsman. Printre cei care s-au lăsat pozați în aer se numără și fostul președinte american Richard Nixon. Sophia Loren „Când îi ceri unei ... Citeşte mai departe »

Elizabeth Taylor, Grace Kelly & Lorraine Day

O fotografie de privit cu nesaț: Elizabeth Taylor, Grace Kelly și Lorraine Day, la aeroportul New York International, în 1955. Foto: Chicago Tribune Citeşte mai departe »

Primele secvențe cu Nicole Kidman in rolul lui Grace Kelly – VIDEO

Cu două luni înainte de premiera dramei „Grace of Monaco” , realizatorii filmului au dat publicității primele imagini cu Nicole Kidman în rolul prințesei. Trailerul prezintă câteva secvențe cu frumoasa actrița australiană, iar imaginile sunt însoțite de vocea actorului Frank Langella, care sugerează că viața privată a lui Grace Kelly nu a fost atât de strălucitoare pe cât a părut ... Citeşte mai departe »

Fotografii speciale cu Grace Kelly

O femeie care rămâne o emblemă a eleganței și a fenimintății, într-o lume care pare tot mai des să uite semnificația acestor cuvinte. Grace Kelly, actriță și figură princiară legendară, într-o serie de fotografii speciale. Foto: tumblr.com Citeşte mai departe »